Foto: Oververhitte Shelly Sterk puilt uit haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat de mooiste niets aan de verbeelding over laat is reeds bekend, maar dit lekkere setje van Shelly Sterk weet haar wel heel slecht te bedekken.

De zon schijnt, de lucht is blauw en het is eindelijk weer tijd voor strandkleding. Shelly Sterk lijkt ook door het dolle heen om het weer. Met grote glimlach en grotere watermeloenen ligt ze razendsnel in een piepklein setje in het zonnetje te bakken en kan het ook niet laten een vurige foto op Instagram te plaatsen. En daar maakt ze er een hete boel van.

Shelly Sterk verleidt volgers met hete zomerfoto in piepklein zwemsetje

Van Shelly Sterk willen we alleen maar meer zien. De bloedmooie presentatrice schittert al enige tijd als het gezicht van diverse shows bij SBS6 en heeft ook een naam voor zichzelf gemaakt tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson en De Verraders. En naast haar denderende televisie carrière kunnen ruim 315 duizend mensen ook niet genoeg van haar krijgen op Instagram. Logisch ook, als je dit voorbij ziet komen! De knappe blondine verwend haar volgers namelijk regelmatig met de lekkerste plaatjes. Je kan meteen zien dat Shelly verre van cameraschuw is, want ze laat namelijk wel héél veel op beeld zien.

Het kleine topje van Shelly Sterk

Zo schittert Shelly in een klein blauw setje terwijl ze lekker in het zonnetje ligt te bakken. Met grote glimlach houdt ze een stuk watermeloen op naar de camera. Klinkt onschuldig, maar Shelly heeft de foto uit een fantastische hoek genomen. Ze ligt namelijk op haar buik en heeft de camera laag hangen! Zo kan je geweldig meekijken met het gevecht tussen haar kleine topje en heerlijke figuur. De bloedmooie blondine barst namelijk bijna uit haar setje en drukt met haar armen haar voorgevel nog meer samen. Het geeft een inkijk waar je U tegen zegt en wat doet het ons blozen. Als je je ogen dan eindelijk naar boven hebt kunnen trekken krijg je te maken met een doordringende blik en ontwapenende glimlach. Wij krijgen geen genoeg van het heerlijke plaatje!

Shelly Sterk pronkt met afgetraind figuur op Instagram

Dat Shelly Sterk zo’n prachtige verschijning is in zwemkleding hadden we al kunnen weten. De bloedmooie blondine doet haar volgers namelijk wel vaker blozen met onthullende shots. Zeker nu ze dagelijks in de tropische zon vertoeft maakt Shelly er het meeste van. Zo postte ze een heerlijk shot achter de schermen van haar vakantie in het zonnige Ibiza. Shelly lijkt optimaal van de Spaanse zon genoten te hebben. Met gebruinde huid en natte haren toont Shelly haar strak afgetrainde figuur in een klein zwemsetje. Het strakke topje weet haar dames nog nét bij elkaar te houden en ook het piepkleine broekje laat weinig aan de verbeelding over. Nou is het logisch dat Shelly haar heerlijke wil showen want wat moet ze daar veel werk in gestoken hebben. Ze ziet er uit om door een ringetje te halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!