Foto: Shelly Sterk laat smerige Google-zoekopdracht zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk lijkt een hele normale en nuchtere dame. Toch blijkt de blondine wel hele bijzondere gedachtes te hebben die zelfs een tikkeltje smerig zijn.

De vreemde gedachtes van Shelly Sterk

We kennen Shelly Sterk natuurlijk allemaal als de leuke en vrolijke presentatrice. De kleine Shelly presenteert allerlei soorten programma’s en doet ook nog eens mee aan leuke shows. Zo is Shelly te zien in het programma Roadtrippers van Stuk TV waar ze als stoere vrouw met twee mannen op pad gaat. Blijkbaar heeft Shelly dus vele verschillende kanten en nu duikt er weer een bijzondere kant van haar op. Zo deelt de blondine op haar Instagram onderstaande foto. Hierop is te zien waar Shelly momenteel mee zit en wat er in haar hoofd omgaat. Dit blijken geen mooie gedachtes te zijn maar eerder vreemde dingen. Shelly vraagt zich namelijk af hoe blinde mensen hun achterwerk afvegen en hoe ze dan weten wanneer ze klaar zijn. Een nogal vreemde gedachte voor zo’n schattige uitziende vrouw. Shelly zegt zelf ook dat haar hoofd vreemde vraagstukken heeft in de vroege morgen. Of Shelly haar volgers dit soort dingen willen zien is nog maar de vraag, al is ze wel erg open natuurlijk.

Shelly Sterk heeft rare gedachtes

Shelly Sterk in strak pakje

Het is logisch dat de knappe Shelly Sterk voor veel presentatieklussen wordt gevraagd. Zo is de blondine altijd erg enthousiast en je kan haar er goed bij hebben. Daarom werd Shelly waarschijnlijk ook gevraagd om een awardshow te presenteren en uit te reiken. Het is misschien een beetje onverwachts want het was de JFK Greatests Man Award. Misschien zouden de meeste genodigde mannen hebben verwacht dat een man deze prijs zou uitreiken, maar tot hun positieve verassing was dit dus Shelly. Niemand minder dan zanger Barry Hay heeft de prijs in ontvangst mogen nemen. Barry Hay staat breed lachend samen met Shelly op het podium. Voor het presenteren van de awardshow heeft Shelly duidelijk haar mooiste pakje aangetrokken. De blondine schittert in een rood broekpak van een vel schijnend stofje. Het pak heeft maar één arm, om het extra spannend te maken. Daarbij draagt Shelly haar blonde lokken nonchalant om haar hoofd. Er zit een klein beetje slag in, maar het is vooral niet teveel poespas. De aandacht moet natuurlijk niet worden afgeleid van Shelly haar mooie pak.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk deelt deze heerlijke foto speciaal voor mannelijke volgers

Levensgenieter Shelly Sterk neemt het ervan

Het leven van Shelly Sterk ziet er best lekker op onderstaande video. De presentatrice besluit haar volgers een dagje mee te nemen in haar werk door middel van een korte video. Hierop zien we dat Shelly een luxe appartement of kamer voor zichzelf heeft en hier lekker wat video’s mag opnemen. De blondine straalt aan alle kanten en het ziet er erg gezellig uit. Het lijkt geen straf om zulke werkdagen te hebben. Shelly schrijft ook bij de video dat ze van haar werk houdt en dat is te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.