Foto: Shelly Sterk deelt deze heerlijke foto speciaal voor mannelijke volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannen (en vrouwen natuurlijk), opgelet! De beeldschone en kletsnatte Shelly Sterk heeft namelijk speciaal voor jullie deze onwijs mooie foto online gezet!

Kletsnatte Shelly Sterk laat haar gebergte zien

Shelly Sterk is een prachtvrouw, daar kunnen we niet omheen. De blonde presentatrice deelt geregeld interessante kiekjes met haar volgers waar we het allemaal wel eens heet van kunnen krijgen. Daarnaast kent ze weinig schaamte en blijft ze heerlijk zichzelf op haar sociale media. Deze keer heeft ze een lekkere foto geplaatst van zichzelf in . Terwijl ze net half uit het water komt, lacht ze liefelijk naar de zijkant. Haar gezicht is dan ook niet het eerste dat opvalt aan de foto. Dankzij haar diep ingesneden topje, valt je oog namelijk direct op haar mooie voorgevel. Shelly draait er zelf dan ook zeker niet omheen. In het bijschrift schrijft ze: “Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar het is gewoon een fotootje voor m’n mannelijke volgers”. Deze vrouw is puur genieten.

Shelly Sterk is met glazenwasser

Zoals hierboven al even gezegd, heeft Shelly weinig schaamte. Ze kan dan ook gewoon lekker door haar huis lopen zonder kleren aan te hebben. Dat doet haar allemaal niks. Helaas was ze deze keer één detail vergeten. De glazenwasser zou langskomen. Shelly loopt niks vermoedend zonder kleding haar kamer binnen. Een klein stukje informatie: Er hingen geen gordijnen. Ineens ziet ze het, zoals zij het noemt, gezellige hoofd van de glazenwasser boven het raam uitsteken. Gelukkig kon ze er zelf zo om lachen dat ze het verhaal zelfs wilde delen met haar volgers. Misschien handig om wat gordijnen aan te schaffen, Shelly?
Shelly Sterk viert uitgebreid verjaardag van zoontje Jake

Shelly Sterk is de trotse en verliefde moeder van haar zoontje, Jake. Als we de sociale media van Shelly moeten geloven, zijn die twee niet van elkaar weg te krijgen. Elk vrije moment spenderen ze samen en beleven ze de leukste momenten. Onlangs was Jake jarig. Hij werd drie jaar oud. Shelly vierde het met een hele lieve foto van hun dreamteam en een lange lap tekst. In de tekst schrijft ze hoe ze zoveel van haar zoontje houdt en dat ze voor de zwangerschap bang was voor een grote verandering. Nu ze zoveel plezier heeft met haar kindje, geniet ze er elke dag weer van. “Ik zou hem geen dag meer willen wegdenken. Geniet met volle teugen van hem, op ieder vrij moment. Het is een feestje om zijn moeder te zijn en stiekem vier ik dat vandaag ook een beetje!”, zegt ze.
Shelly Sterk viert het weekend met ballen in gezicht

Een tijdje geleden plaatste Shelly een aantal foto’s op haar sociale media waarop ze gek doet met sinasappels. Op de tweede slide van de foto’s heeft ze de sinasappels voor haar ogen gedaan. Het ziet er allemaal gek, maar leuk en gezellig uit. Daarnaast geven de foto’s ook een heerlijk, zomers gevoel. Dankzij de warme kleuren van de zon en de vrolijke kleuren van haar outfit, krijg je helemaal zin in vakantie! “Fijn weekend, lieve mensen!”, schrijft Shelly bij de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!