Foto: Amy Vol van OG3NE laat een hoop van zichzelf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy vol laat ons meegenieten door een intiem kijkje achter de schermen te geven. Daar laat ze nét iets meer dan normaal zien!

Het trio OG3NE, bestaande uit de drie zusjes Lisa, Shelley en Amy Vol, treden vaak op voor familiepubliek. Dat wil zeggen dat hun zalen vol zitten met moeders, oma’s en kinderen. Hun verleidelijke kant kunnen ze dus niet zo vaak laten zien. Achter de schermen gaat het er wél soms spannend aan toe!

Amy Vol laat glimmend voorwerp zien op haar

Iedereen kent de knappe zangeres als een lieve en onschuldige dame. Deze ‘lieve’ dame laat alleen wel een hoop van zichzelf zien. Achter de schermen maakt ze even een spiegelselfie. Hier onthult ze alleen wel wat. Amy Vol heeft één navelpiercing. Net boven haar broekje komt het glimmend voorwerp tevoorschijn. In een kort topje zie je nog meer van haar buik en navelpiercing. Ze laat haar volgers weer genieten!

Amy Vol laat ons mee kijken achter de schermen

OG3NE is bezig met hun tour door Nederland. De dames van OG3NE zijn door hun optreden bij het songfestival een stuk bekender geworden. Bijna elke show is dan ook uitverkocht. Amy Vol laat ons nu doormiddel van een BeReal mee genieten achter de schermen. BeReal is een app waar je een melding krijgt en op het moment van de melding moet je een foto maken. In het hoekje op de foto zie je Shelley Vol die zichzelf aan het klaarmaken is voor de show. Op de foto heeft Amy heeft een heel verleidelijk topje aan. Het topje laat weinig aan de verbeelding over. Op het moment van de foto wordt Amy alleen wel stiekem begluurd…

Amy Vol vergeet bijna haar broekje aan te trekken

Midden in de woonkamer is de knappe zangeres zich aan het omkleden. Ze komt net uit bed, ze moet zich dus nog even uitstrekken. In haar badjas staat ze in de woonkamer. Ze trekt als eerste haar trui aan, maar dan vergeet ze bijna haar broek aan te trekken. Daardoor onthult ze bijna alles van zichzelf. Gelukkig kan Amy zichzelf nog net corrigeren en loopt het allemaal goed af. In een prachtig outfitje gaat de zangeres van OG3NE onderweg naar Schiedom. Hier heeft Amy Vol samen met haar zussen een optreden gepland.
Amy Vol deelt prachtige pasfoto’s van zichzelf

De prachtige zangeres laat weer is zien hoe mooi ze is. Met vier verschillende foto’s van zichzelf zijn ze stuk voor stuk mooi. Ze vindt het dan ook erg frustrerend dat haar pasfoto’s er niet zo uit zien. Met haar lippen getuit maakt ze haar volgers helemaal gek. Ze vinden de foto’s zo prachtig dat ze massaal reageren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!