Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat er achter de schermen wild aan toe tijdens de tour van OG3NE. Zeker Amy maakt er een echt feestje van. 

Amy Vol is misschien wel het meest leuke zusje van de zusjes Vol. Ze is de middelste in het OG3NE trio, en wordt daardoor nog wel eens over het hoofd gezien. maar Amy is misschien wel de meest spontane van de zusjes. Ze is in ieder geval wel het zusje wat Instagram het meeste heeft uitgespeeld. Van alle OG3NE zusjes post zij het meeste. En tussen al haar foto’s zitten natuurlijk een hoop spannende kiekjes van achter de schermen. Al haar volgers kunnen dankzij Amy meegenieten van de wilde avonturen van de zusjes van OG3NE.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE ligt ineens op haar rug in Parijs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy Vol laat zich van achteren fotograferen

Tijdens haar concert heeft Amy een shirt aan met de naam en data van de tour op haar rug. En dat is natuurlijk goed voor promotie. Dus Amy moet daar wel even een foto van maken, dan kunnen mensen niet alleen zien waar ze mee bezig is, maar ook snel de laatste kaarten opkopen, als ze weten waar de zusjes spelen. Een geweldig idee dus van Amy. Het idee werd alleen maar beter, toen Amy door kreeg dat ze bij het maken van de foto ook nog even spannend kon poseren om heel haar prachtige lichaam op de foto te krijgen. Amy heeft hard gewerkt om haar figuur te krijgen wat het is en dat is nogal indrukwekkend. Ze moet namelijk al die wilde danspasjes op het podium uit kunnen voeren, dus daar moet ze wel een sterk lichaam voor hebben. En dan is het natuurlijk wel zo fijn om dat af en toe te mogen tonen.

Amy doet een atje voor de sfeer

Achter de schermen bij OG3NE gaat het er heftig aan toe. Amy deelt een video waarin goed te zien is wat de sfeer bij een gemiddeld concert is. En die sfeer is erg gezellig en aanstekelijk. De gehele crew doet, samen met de zusjes, even een shotje om in goede sferen te komen. En dat ziet er een partij gezellig uit. Amy deelt het allemaal met haar volgers, zodat de mensen in de zaal ook weten hoe het er achter de coulissen aan toe gaat.

Net voor opkomst deelt Amy Vol een intiem momentje met haar volgers

Het moment net voordat je opkomt als artiest is natuurlijk altijd een beetje spannend. Want wat gebeurt er als je niet goed presteert? De zenuwen slaan toe en je moet jezelf moed inpraten. Het is dan ook een heel intiem momentje voor een artiest. Bij Amy lijken de zenuwen gelukkig niet aanwezig. Integendeel, ze lijkt alles hartstikke goed onder controle te hebben. Ze deelt het moment dan ook lachend met haar volgers. Amy is duidelijk klaar voor haar tour en dat is te zien. Nu zal het shotje dat ze achter de schermen deed ook wel hebben meegeholpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..