Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie, en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Flinke portie vitamine D voor kanonnen Sensie Lowe

Het Nederlandse model Sensie Lowe is een echte zonaanbidder en had dan ook reikhalzend uitgekeken naar haar stranddag. Daarom heeft de blondine een tripje geboekt naar het zonnige Alicante. Bij aankomst in de Spaanse stad is Sensie gelijk gaan kijken waar het eerste beste strand is om naar toe te gaan. Na een prima strand gevonden te hebben, heeft ze meteen haar mooiste bikini aangetrokken en een flinke fles zonnebrandcrème ingeslagen. Klaar om te stralen! En stralen deed Sensie Lowe zeker. Toen ze op het strand aankwam, was de zon al in volle glorie aanwezig. De blondine spreidde haar handdoek uit op haar ligbedje, trok haar zonnebril op en smeerde zichzelf in met zonnebrandcrème. Na uren bakken op het mooie zandstrand, begon er al snel een lekker tropische tintje te ontstaan. Althans, eerst een tomaatje en daarna pas een lekker chocolaatje! Sensie wil dit dan ook maar al te graag met haar volgers delen. Daarom kreeg ze het briljante idee om een glorieus kiekje van haarzelf te maken. Hieronder zie je wat er voor heerlijke kiekje daar uit is gerold!

Lees ook: Foto: Sensi Lowe toont haar royale voorkant tijdens zonnige vakantie

sensi lowe

Sensi Lowe maakt selfie-video met diep inkijkje

De 31-jarige Sensie Lowe staat voor de spiegel in haar slaapkamer, gehuld in haar favoriete  blauwe zomerjurkje. Sensie opende haar ogen en keek weer naar zichzelf in de spiegel. Ze glimlachte breed en voelde zich helemaal op haar gemak. Ze draaide langzaam rond en bekeek zichzelf van alle kanten. Het jurkje accentueert haar vrouwelijke rondingen en laat haar bruine huid prachtig uitkomen. Sensie voelt zich helemaal in haar element in dit jurkje. Het geeft haar een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Sensie is trots op haar en op wie ze is, en daarom besloot ze dit moment van trots vast te leggen voor de spiegel. De blondine was zelfs zo tevreden dat ze het filmpje met haar volgers op Instagram deelde. Hieronder zie je heerlijke kiekje van de blondine!

Lees ook: Foto: Sensi Lowe probeert mannen te lokken met spannend setje

Flinke kanonnen van Sensi puilen uit strak topje

Sensie Lowe zit heerlijk te genieten van het zonnetje op een terras in Alicante. De warmte van de zonnestralen voelen zalig aan op haar huid. Ze geniet van de prachtige stad en de strakke blauwe lucht. Overal om haar heen zijn mensen aan het genieten van hun vakantie. Sensie leunt lekker achterover in haar stoel. Ze ziet er helemaal ontspannen en op haar gemak uit. Dit is waar ze van houdt: de zon op haar gezicht en een lekker koud drankje drinken op een terras. Echter, knelt haar topje de flinke kanonnen van de blondine gigantisch. Dit ziet er niet echt bepaalt comfortabel uit, maar gelukkig lijkt Sensie Lowe nergens last van te hebben. Het is te hopen dat ze niet onverwachts héél hard moet gaan rennen voor iets. Want dan zouden haar kanonnen er zo uitvallen en volledig vrij spel hebben. Dat zou voor alle omstanders hun dag maken, maar of dat hetzelfde geldt voor Sensie Lowe, dat is te betwijfelen! In onderstaand kiekje zie je in volle glorie waar we het overhebben. De blondine straalt van geluk en wij wensen haar nog een fijne vakantie toe!

Sensie Lowe

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!