Foto: Sensi Lowe showt pluspunten in schitterend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe deelt een uitdagend kiekje via Instagram. De blondine showt haar troeven in een schitterend topje.

Sensi Lowe deelde onlangs via Instagram een uitdagend kiekje. De blondine toont maar al te graag haar pluspunten in een schitterend topje. Door middel van 4 verschillende foto’s verwent de blondine haar volgers met de prachtige plaatjes. Sensi is kennelijk in een goede bui vandaag.

Sensi Lowe verwent volgers met schitterend topje

Op de foto’s die Sensi Lowe via Instagram online heeft gezet is te zien hoe ze verleidelijk de camera inkijkt. Ze moet haar volgers natuurlijk wel op de hoogte houden van haar uiterlijk, want dat is nou eenmaal de grootste reden dat ze zoveel volgers heeft! Dit deed ze door middel van 4 verleidelijke foto’s. En ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Op de eerste foto is te zien hoe Sensi met haar mond open staat te poseren. Het lijkt wel alsof de presentatrice verbaasd is van haar eigen uiterlijk, want ze staat met haar mond vol tanden. Hand in de zij, en poseren maar. Op de tweede foto grijpt de blondine verleidelijk de camera vast. Dit keer heeft Sensi een lachende blik, terwijl ze met haar arm richting de camera gaat. Op de derde foto doet ze haar hand in haar haren, terwijl ze zwoel richting de camera kijkt. En op de vierde foto poseert de blondine gewoon normaal. Elke foto lijkt op elkaar: hetzelfde mooie topje, troeven goed in beeld en schieten maar. Maar als je naar de details gaat kijken, is iedere foto uniek op zijn eigen manier. Het is de geluksdag voor de volgers van de presentatrice, want 4 foto’s in één, dat kom je zelden tegen!

Lees ook: Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

De knalroze strakke broek van Sensi Lowe levert spannend kiekje op

Onlangs deelde Sensi Lowe een spannend kiekje via Instagram. De blondine bewijst met dit kiekje wederom wéér dat ze een echte waaghals is, en niets liever doet dan de grens opzoeken. De presentatrice ging namelijk een helikoptervlucht maken! En waarom gaan vliegen met een helikopter, om vervolgens geen foto’s te maken? Sensi weet er wel raad mee! Via Instagram deelt ze de spannende kiekjes. Voor het monsterachtige voertuig poseert de blondine nog blij. Ze lijkt het totaal niet spannend te vinden, en toont aan haar volgers dat ze voor niks bang is. Ook niet voor commentaar op haar outfit kennelijk, want deze knalroze broek kan nog wel eens voor wat opmerkingen zorgen. Maar de strakke, roze broek is precies wat Sensi zocht, en dus besluit ze hem vol trots aan te trekken. Hopelijk kan de piloot zijn focus houden op het vliegen, want met deze bloedmooie blondine naast zich, kan het allemaal nog wel verkeerd aflopen. “Fly me to the moon“, is wat Sensi onder de foto neerzet. Ze is helemaal klaar voor deze hobbelige vlucht!

Lees ook: Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?