Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto’s van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

De prachtige blondine Sensi Lowe plaatst een nieuwe foto van zichzelf op haar social media. En het is gelijk een goede! Sensi weet als geen ander hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken, dus dat doet ze dan ook zonder moeite. Met een foto die net wat dieper gaat dan de meeste van haar kiekjes biedt Sensi een bijzonder inkijkje in haar dag. En daar worden haar volgers over het algemeen best gelukkig van. Sensi heeft ook een outfit aangetrokken waar ze erg goed in uit komt.

Lees ook: Video: Sensi Lowe laat zich filmen tijdens sensueel dansje

Een blauwe Sensi kijkt zwoel naar camera

In haar geheel blauwe outfit weet Sensi flink de aandacht te grijpen. Sensi heeft besloten om vandaag lekker binnen door te brengen in een comfortabele outfit. Maar die outfit zag er ook nog eens enorm leuk uit en dus vond Sensi het geen gek idee om er even een foto van te maken. Op die manier kon de knappe blondine haar verveling een beetje tegengaan en haar volgers blij maken met een leuke verrassingsfoto van zichzelf. Maar het is geen verkeerd idee van Sensi om lekker de dag binnen door te brengen. Een keertje rustig aan doen is voor de drukke dame geen overbodige luxe.

Sensi maakt spannend ritje in helikopter

De knappe blondine doet overigens meer dan alleen maar een beetje de hele dag binnen zitten en foto’s van zichzelf maken. Ze is ook nog eens heel erg avontuurlijk aangelegd. Zo houdt Sensi er wel van om een risico te nemen en een beetje avontuur op te zoeken. Dat vindt ze in de vorm van een ritje in een helikopter, wat natuurlijk super gaaf is. Sensi is er helemaal klaar voor en loopt vastberaden naar de helikopter. Dan moet er toch nog even een foto gemaakt worden om dit stoere moment vast te leggen. Als het aan Sensi lag deed ze dit elke week, maar ze neemt voor nu genoegen met dit ene ritje. Daar beleeft ze al een flinke adrenaline rush van.
Eigenwijze Sensi Lowe steekt graag tong uit

Ondanks dat Sensi over het algemeen een vrij serieuze dame is, heeft ze zeker haar minder serieuze kanten. Zo houdt ze er bijvoorbeeld enorm van om lekker gek te doen. Dat merk je ook wel aan sommige van haar foto’s. Daar is Sensi niet zozeer bezig met het verleiden van de kijker, maar meer met hen plagen. Dat doet ze onder andere door plagerig haar tong uit haar mond te steken. En dat levert nog best een grappige foto op. Zelfs als Sensi het tegenovergestelde probeert, komt ze nog steeds erg charmant over. En dat maakt Sensi ook zo’n leuk persoon om te volgen op social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!