Foto: Selena Gomez is enorm gegroeid op twee bepaalde plekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Amerikaanse actrice Selena Gomez is nog net even een stukje mooier geworden vanwege deze bijzondere en erg verleidelijke foto!

Selena Gomez is een bijzonder actrice in Hollywood

Van alle Amerikaanse actrices is Selena Gomez een bijzondere verschijning. Ze draagt vaak weinig make-up, gaat heel gewoontjes en relaxed door het leven, is open over onderwerpen als mental health en is daarbij ook nog eens een van de meest knappe actrices van het land. Die combinatie is erg bijzonder, zeker in Hollywood. Daar kom je al gauw het ene ego na het andere tegen. Selena doorbreekt dat stigma en is altijd heerlijk zichzelf gebleven. Wat ze wel doet is natuurlijk foto’s van zichzelf op social media zetten. Haar volgers moeten natuurlijk ook een beetje op de hoogte blijven van haar werk en leven. En hoewel ze niet de meeste verleidelijke foto’s online plaatst, heeft ook Selena wel eens een kiekje waar ze zo trots op is, dat ze hem wel moet delen.

Lees ook: TikTok Tuesday: Roxeanne Hazes, Selena Gomez en Sylvie Meis

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

De prachtige vormen van Selena Gomez

Als er iets opvalt aan Selena Gomez, dan is het wel haar goedgevormde lichaam. De prachtige actrice draagt meestal kleding waarin je niet zo goed haar mooie vormen kan zien. Daarom is het nu ook zo’n verademing dat ze zo’n leuke foto van zichzelf deelt. Selena heeft verder ook niet zo heel veel nodig om er mooi uit te zien. Op de foto draagt ze een simpel topje en heeft ze zich niet speciaal opgemaakt. Maar juist in een wat simpele look ziet Selena er adembenemend uit. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wanneer Selena wel moeite in haar look stopt, ze er ook geweldig uit kan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

In prachtige jurk ziet Selena Gomez er verleidelijk uit

Selena heeft voor bovenstaande foto een bijzonder mooi jurkje aangetrokken. En dat ziet er natuurlijk super uit. Haar lichaam is helemaal strak ingepakt en met make-up heeft de knappe actrice haar gezicht nog even wat verleidelijker gemaakt dan het normaal al is. Selena is van zichzelf natuurlijk al bijzonder knap, maar in een outfit als deze valt elke man als een blok voor de actrice. Er zijn dan ook maar weinig vrouwen te wereld die er zo goed uit zien als zij.

Selena Gomez speelt samen met legendarische cast

Voor het nieuwe seizoen van Only Murders in the Building, een comedy crime serie waar Selena een hoofdrol in heeft, mag ze samenwerken met acteurs als Meryl Streep en Paul Rudd. Dat is natuurlijk een hele ervaring. De comedyshow valt te zien op Disneyplus in Nederland en komt ergens volgend jaar met het nieuwe seizoen. Als je nog iets wilt zien dit weekend en je bent fan van Selena Gomez, dan is deze serie absoluut een aanrader!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...