TikTok Tuesday: Roxeanne Hazes, Selena Gomez en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze TikTok Tuesday zien we Selena Gomez op haar eigen ijsjes-liedje dansen en zien hoe fotogeniek Roxeanne Hazes is. En, dat is nog niet alles! We komen namelijk ook nog een swingende Stijn Fransen tegen en we lopen Sylvie Meis nog tegen het lijf.

Roxeanne Hazes is lekker fotogeniek

Er gaat weer een nieuwe challenge rond op TikTok. Ditmaal de ’test hoe fotogeniek je bent’-challenge. Een bekende dame, die deze rage zeker niet aan zich voorbij wilde laten gaan, is niemand minder dan Dochter Dré: Roxeanne Hazes.

@roxeannehazes👍🏻 ##photogenicchallenge ##fyp♬ CHROMANCE – Wrap Me In Plastic – vashamarousia

Selena Gomez doet eigen dansje

Weet je het nog? Een paar dagen geleden toonden we je de allernieuwste videoclip van Selena Gomez. En ja, daarin zat een heus TikTok-dansje verscholen. Selena Gomez doet hem zelf even voor.

Lees ook: ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

@selenagomez🍦 Ice Cream Chillin🍦##selpink ##icecream♬ Ice Cream – BLACKPINK & Selena Gomez

Stijn Fransen swingt er lekker op los

Nog zo’n bekendheid, die wel van een TikTok-dansje op z’n tijd houdt, is Stijn Fransen. De voormalig GTST-actrice swingt er namelijk los, terwijl Smile van Lily Allen uit de speakers klinkt.

@stijn_fransenSmile ##fyp ##foryou ##smilechallenge♬ Smile – Lily Allen

Sylvie Meis doet een makeovertje

Nog zo’n dame die lekker actief is op TikTok, is voormalig voetbalvrouw Sylvie Meis. Sylvie legt dan ook alles vast voor haar TikTok-platform. Zo ook haar beautyroutines. Zeer bijzondere routines overigens, aangezien ze tijdens het opmaken óók nog eens een fragment uit Keeping Up With The Kardashians lipsynct

@sylviemeisTime for a makeover? ##foryou ##foryoupage ##fürdich ##tiktok ##kardashians ##makeover♬ Makeover From KUWTK – e_entertainment

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten