TikTok Tuesday: Roxeanne Hazes, Selena Gomez en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze TikTok Tuesday zien we Selena Gomez op haar eigen ijsjes-liedje dansen en zien hoe fotogeniek Roxeanne Hazes is. En, dat is nog niet alles! We komen namelijk ook nog een swingende Stijn Fransen tegen en we lopen Sylvie Meis nog tegen het lijf.

Roxeanne Hazes is lekker fotogeniek

Er gaat weer een nieuwe challenge rond op TikTok. Ditmaal de ’test hoe fotogeniek je bent’-challenge. Een bekende dame, die deze rage zeker niet aan zich voorbij wilde laten gaan, is niemand minder dan Dochter Dré: Roxeanne Hazes.

@roxeannehazes👍🏻 ##photogenicchallenge ##fyp♬ CHROMANCE – Wrap Me In Plastic – vashamarousia

Selena Gomez doet eigen dansje

Weet je het nog? Een paar dagen geleden toonden we je de allernieuwste videoclip van Selena Gomez. En ja, daarin zat een heus TikTok-dansje verscholen. Selena Gomez doet hem zelf even voor.

Lees ook: ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

@selenagomez🍦 Ice Cream Chillin🍦##selpink ##icecream♬ Ice Cream – BLACKPINK & Selena Gomez

Stijn Fransen swingt er lekker op los

Nog zo’n bekendheid, die wel van een TikTok-dansje op z’n tijd houdt, is Stijn Fransen. De voormalig GTST-actrice swingt er namelijk los, terwijl Smile van Lily Allen uit de speakers klinkt.

@stijn_fransenSmile ##fyp ##foryou ##smilechallenge♬ Smile – Lily Allen

Sylvie Meis doet een makeovertje

Nog zo’n dame die lekker actief is op TikTok, is voormalig voetbalvrouw Sylvie Meis. Sylvie legt dan ook alles vast voor haar TikTok-platform. Zo ook haar beautyroutines. Zeer bijzondere routines overigens, aangezien ze tijdens het opmaken óók nog eens een fragment uit Keeping Up With The Kardashians lipsynct

@sylviemeisTime for a makeover? ##foryou ##foryoupage ##fürdich ##tiktok ##kardashians ##makeover♬ Makeover From KUWTK – e_entertainment

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!