Foto: Schaatsster Suzanne Schulting laat het ijs smelten in openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Suzanne Schulting bewijst maar weer dat ze een buitengewoon goed gevoel heeft voor kleding met dit open jasje.

Schaatskampioene Suzanne Schulting weet niet alleen op het ijs indruk te maken, maar ook daarbuiten trekt ze de aandacht. Onlangs deelde ze een foto waarop ze het ijs bijna letterlijk liet smelten, gekleed in een openhangend jasje. Neem dus snel een kijkje en laat je verbazen van de looks van de mooie brunette.

Het openhangende jasje van Suzanne Schulting staat bijzonder goed

Suzanne Schulting, bekend om haar snelheid op het ijs, verrast haar fans niet alleen met haar sportprestaties, maar ook met haar gevoel voor stijl. Op de foto hieronder draagt ze een openhangend jasje dat niet alleen chic oogt, maar ook veel van haar mooie vormen laat zien. Hoewel ze niet de eerste schaatsster is die haar fans doet verbazen met mooie kiekjes, weet Suzanne zich te onderscheiden met haar charmante blik en goede houding. Ze grijpt meteen de aandacht van haar fans en laat die niet meer los.

Lees ook: Doorweekte Suzanne Schulting zet haar troeven in het zonnetje

De betoverende blik van Suzanne Schulting

Een van Suzanne’s kenmerken die haar volgers keer op keer betovert, is haar intense blik. Deze betoverende blik, vastgelegd op de foto die je hierboven kan zien, spreekt boekdelen. Het is deze intense uitdrukking die ervoor zorgt dat iedereen, van schaatsliefhebbers tot casual volgers, haar toch wel leuk beginnen te vinden. Suzanne Schulting weet iedereen die naar haar foto kijkt een beetje blijer te maken. En dat maakt haar toch wel favoriet onder de Nederlandse schaatssters.

Suzanne Schulting is het fijnste toetje

Naast haar indrukwekkende prestaties en stijlvolle voorkomen, deelt Suzanne Schulting ook graag haar genietmomentjes met haar fans. In de video die ze onlangs deelde, zien we haar genieten van een toetje. Ze gooit gulzig chocoladesaus over haar dessert en straalt van genot. Het is duidelijk dat Suzanne Schulting weet hoe ze moet genieten. Maar natuurlijk is het fijnste toetje eigenlijk gewoon Suzanne. Die wordt ook vaak op het ijs geserveerd. Dus dat maakt de vergelijking nog net even treffender.

Lees ook: Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

De sportschool bezoekjes van Suzanne Schulting

Niet alleen op het ijs, maar ook in de sportschool komt Suzanne Schulting tot haar recht, wat ervoor zorgt dat ze flink wat spiermassa en hele mooie vormen heeft gekweekt de afgelopen jaren. Haar regelmatige bezoekjes aan de sportschool hebben bijgedragen aan de vorming van de mooie contouren van Suzanne Schulting. Het is duidelijk dat Suzanne alles op alles zet om ervoor te zorgen dat ze haar mooie vorm behoudt en de beste blijft op het ijs.

De mooie pakjes van Suzanne Schulting

Naast haar sportieve prestaties weet Suzanne Schulting ook buiten de ijsbaan haar fans te imponeren met haar goede stijl. Of het nu gaat om rode loper-evenementen, fotoshoots of gewoon een casual dagelijkse outfit, Suzanne weet altijd de juiste snaar te raken. Haar kledingkeuzes stralen zelfvertrouwen uit en weten haar  fans te laten zwijmelen en van verbazing soms omver te blazen. Suzanne Schulting is een stijlvolle sensatie, zowel op als naast het ijs.

Een kijkje in de wereld van Suzanne Schulting op Instagram

Voor de fans die meer willen ontdekken over Suzanne Schulting, is haar Instagram-account de place to be. Hier deelt ze regelmatig foto’s en updates, waardoor haar volgers een exclusief kijkje krijgen in haar leven.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.