Foto: Schaatsster Pien Hersman heeft het zichtbaar koud op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft het zwaar. Op het strand staat ze te verkleumen in de kou. Maar voor haar volgers maakt ze graag nog een foto. 

Het vriest misschien buiten, maar dat weerhoudt Pien Hersman er niet van om even heerlijk het strand op te zoeken. De schaatsster is natuurlijk ook wel wat meer gewend qua kou en vindt het niet erg om dan zo nu en dan even de buitenlucht op t zoeken. Voor haar volgers is dat wel weer mooi, want die momentjes dat Pien er op uit trekt, maakt ze altijd mooie foto’s voor haar fans om te bewonderen. De leuke schaatsster heeft met haar nieuwste foto ook weer de harten van haar volgrs veroverd. Voornamelijk vanwege haar ontzettend lieve lach.

Lees ook: Foto: Schaatsster Robin Groot (23) wordt flink in het zonnetje gezet door knappe ploeggenotes

Pien Hersman kijkt dromerig voor zich uit op foto

Als Pien Hersman één ding goed kan, dan is het wel het maken van leuke foto’s, naast dat ze natuurlijk ontzettend goed kan schaatsen. Pien weet met haar foto’s altijd wel de juiste snaar te raken bij haar publiek. En dat merk je ook meteen weer aan de foto’s die ze maakt op het strand in Noordwijk. Daar heeft Pien een dikke jas en een sjaal aan om zich te beschermen tegen de kou. Ook draagt ze een warme muts op haar hoofd. Je kan dus eigenlijk helemaal niet zoveel zien van de mooi schaatsster. Maar toch is iedereen meteen verkocht. De foto van Pien laat vooral haar lieve lach en dromerige blik zien. En hoe kan je daar nou niet meteen voor vallen? Pien ziet er weer perfect uit op haar foto.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman gebruikt haar tong tijdens uitstapje in buitenlucht

Pien Hersman maakt graag foto’s voor haar fans

Aan één foto hebben de fans van Pien Hersman natuurlijk niet genoeg. En dus maakt de mooie schaatsster nog even een tweede kiekje om haar volgers tevreden te houden. En dat doet ze door een klein beetje anders te gaan staan en een andere houding aan te nemen. En dat verandert al best wel veel. Pien ziet er op deze nieuwe foto gelijk speelser uit. Gelukkig vindt de schaatsster het ook leuk om veel foto’s te maken. Dat blijkt wel uit de overvloed aan mooie kiekjes op haar Instagram account.

Zowel op en naast baan weet Pien zich perfect te presenteren

Of ze nu aan het poseren is in een schaatspakje of juist zoals op de foto’s hierboven haar gewone kleren draagt, Pien weet zich eigenlijk altijd wel perfect te presenteren. De mooie schaatsster zorgt er altijd voor dat ze leuk op de foto staat. Want ze weet dat haar volgers enorm kunnen genieten van haar mooie plaatjes. Dus daar doet ze graag even extra haar best voor. Met al die mooie plaatjes van deze sportieve dame, hoef je jezelf geen moment te vervelen. Want je hebt een flinke voorraad aan mooie foto’s van Pien Hersman om je te vermaken.

Meer zien van Pien Hersman doe je op Instagram

Als je nou echt geen genoeg kan krijgen van de mooie schaatsster, dan moet je even naar het Instagram kanaal van Pien Hersman gaan. Daar vind je nog veel meer leuke kiekjes om van te smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!