Foto: Schaatsster Pien Hersman gebruikt haar tong tijdens uitstapje in buitenlucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft een nieuwe foto geplaatst op haar Instagram account. Deze keer niet op schaatsen, maar in de buitenlucht. 

Natuurlijk moet Pien Hersman weer een van de meest leuke foto’s van de week online zetten. De schaatsster maakt even een uitstapje in de buitenlucht en weet gelijk iedereen te verbazen met haar ongelooflijk leuke kiekje. Natuurlijk weet Pien het weer voor elkaar te krijgen om met slechts één foto heel haar fanbase wild te maken. Nou is het ook wel echt een leuk plaatje.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman (19) deelt heerlijk setje selfies vanuit eigen slaapkamer

Pien Hersman steekt speels haar tong naar buiten

De schaatsster wordt ook naast het ijs steeds populairder. Meer en meer mensen beginnen Pien Hersman te herkennen en beginnen haar te volgen online. Om al die nieuwe fans een beetje tegemoet te komen, plaatst Pien steeds meer mooie foto’s van zichzelf online. Maar af en toe is het tijd voor een beetje een bijzonder plaatje. Dat merk je wel aan de manier waarop Pien nu dit kiekje maakt. Ze zit op haar fiets, wat al bewonderingswaardig is in de kou. Zelfs met deze temperaturen traint Pien gewoon door. Maar om het leuk te houden steekt ze eventjes haar tong naar buiten. En dat ziet er natuurlijk vrij bijzonder uit.

Pien Hersman laat mooie vormen zien op plaatje

Naast de foto met haar tong naar buiten, plaatst Pien nog veel meer mooie foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van het plaatje hierboven? Dat ziet er toch goed uit zo. Pien schaatst over het ijs in haar leukste pakje. En dat pakje verhult eigenlijk heel erg weinig. Zo kan je best wel veel zien van de mooie vormen van Pien Hersman. De schaatsster weet met haar fijne pakje zo heel veel mensen weer blij te maken. Dat doet ze toch maar weer voor haar volgers. Pien heeft er weinig moeite mee en deelt de foto’s met gemak. Ze vindt het vooral erg fijn dat iedereen zo geniet van haar leuke plaatjes. Daarom blijft ze ook al die mooie foto’s online zetten.

Lees ook: Video: Pien Hersman laat zich van haar allerbeste kant zien in strak pakje

Pien Hersman is ook van de zijkant erg leuk om te zien

Natuurlijk zijn er een hoop mooie foto’s van Pien te bekijken online. Maar de foto hierboven is toch wel een soort extra leuk te noemen. Je ziet Pien een beetje van de zijkant. Zo krijg je pas echt goed haar mooie vormen mee. De schaatsster heeft haar uiterste best gedaan om zo mooi mogelijk op het plaatje te staan. En dat is zeker wel gelukt. Met deze mooie foto weet Pien haar volgers met verbazing te laten kijken. Die hadden helemaal niet door dat ze er namelijk nog leuker uit kon zien. Maar dat bewijst deze foto natuurlijk wel even. Pien ziet er op haar allerbest uit en haar fans genieten maar mooi van haar ferme kadetjes. Al smaakt de foto van de mooie schaatsster natuurlijk wel naar meer.

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Al die plaatjes smaken natuurlijk naar meer. En meer van Pien Hersman kan je zien op haar Instagram pagina. Daar heeft de schaatsster nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.