Foto: Schaatsster Pien Hersman draagt zelfs met koud weer nauwelijks bedekkend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie schaatsster Pien Hersman heeft een ontzettend leuke nieuwe foto online gezet. Al haar volgers smelten ervan. 

Met haar leuke foto trekt Pien Hersman weer vol de aandacht. Het is misschien koud buiten, maar Pien heeft besloten om toch een klein shirtje te dragen. Het kledingstuk bedekt nauwelijks de mooie vormen van de schaatsster, maar dat lijkt Pien echt niets uit te maken. Met haar mooie foto weet ze haar fans in ieder geval een warme dag te bezorgen. De temperatuur lijkt gewoon te stijgen van de hete foto van Pien Hersman. Van haar mooie vormen tot haar mysterieuze blik, alles aan de jonge schaatsster is perfect. Haar fans boffen maar met deze mooie foto van Pien.

Pien Hersman laat een deel van haar strakke buik zien

Op de foto van de mooie schaatsster zie je Pien in volle glorie. Ze laat het beste van zichzelf zien en dat betekent dat ze een flink deel van haar strakke buik aan de wereld toont. Pien Hersman is niet bang om zichzelf te tonen. Dat vinden haar volgers ook zo leuk aan haar. Ze weet met haar mooie contouren toch echt wel alle aandacht op te eisen. Als er een schaatsster is die overladen wordt met complimentjes, dan is het wel Pien Hersman. Het lijkt erop dat haar volgers haar echt helemaal te gek vinden.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman heeft het zichtbaar koud op het strand

Wat maakt Pien Hersman zo mooi?

Er zijn een hoop mannen die momenteel stapelverliefd aan het worden zijn op Pien Hersman. En geef ze eens ongelijk. De brunette weet met haar looks alle hoofden haar kant op te laten draaien. Pien kan als geen ander een blik richting de camera geven waar je als man gewoon van smelt. Met haar diepe ogen kijkt ze je tot ver in je ziel aan. Pien raakt met haar foto’s best wel een gevoelige snaar bij de meeste mannen. Die valen als een blok voor de schaatsster. Met haar leuke foto’s maakt Pien Hersman echt wel indruk.

Pien Hersman heeft haar sportieve training gefilmd voor fans

De schaatsster denkt regelmatig aan haar fans.Ze zorgt er graag voor dat haar fans een leuke dag hebben. En ho zorgt ze ervoor dat haar fans een mooie dag tegemoet gaan? Door het plaatsen van de meest leuke foto’s en video’s. Pien Hersman weet met haar mooie content al haar fans flink te laten genieten. Wat ontzettend goed scoort bij haar volgers zijn foto’s en video’s dat Pien bezig is met trainen. Dan zie je pas echt goed haar doorzettingsvermogen. En natuurlijk traint Pien niet in een normaal pak. Daar heeft ze speciaal haar sportkleding voor aangetrokken. Die bestaat uit een ontzettend strak topje en een sportief broekje. Terwijl Pien thuis aan het fietsen is, maakt ze de beelden om met haar fans te delen. En die zijn natuurlijk van een bijzonder hoog niveau. Bekijk de video hier!

Lees ook: Foto: Beeldschone schaatsster Pien Hersman maakt volgers wild met heerlijke close-up

Meer van Pien Hersman zie je op Instagram

Pien Hersman heeft op Instagram nog veel meer mooie foto’s staan. En die moet je even gezien hebben. Hier staan ze!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.