Foto: Beeldschone schaatsster Pien Hersman maakt volgers wild met heerlijke close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft haar fans weer even wild gemaakt met een ontzettend mooie foto van zichzelf. Dit moet je zien!

Schaatsster Pien Hersman weet inmiddels wel hoe ze haar volgers een beetje tevreden moet houden met haar mooie foto’s. Daar wordt ze met de dag ook beter in. Pien weet als geen ander hoe ze met haar leuke kiekjes het leven van haar fans een stukje mooier kan maken. Dus dat doet ze dan ook graag. Nu deelt ze ook weer een bijzonder plaatje. Op de schaatsbaan, net na haar training, heeft Pien even haar telefoon erbij gepakt en maakt ze een best wel bijzondere foto. Een close-up van haar lieve gezichtje is het geworden. En dat ziet er natuurlijk zeer bijzonder uit.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman gebruikt haar tong tijdens uitstapje in buitenlucht

Pien Hersman betovert fans met haar blik

Terwijl ze diep in de camera kijkt, weet Pien Hersman haar fans weer flink te betoveren. Met haar diepe ogen krijgt Pien dat zonder moeite voor elkaar. Haar fans zakken steeds dieper weg in trance terwijl ze naar het plaatjes kijken. Pien heeft ook wel een mooi gezichtje. Dat doet het dan vaak toch goed op foto’s. Ze draagt zelfs op het ijs haar make-up nog. Het zou zomaar kunnen dat Pien binnenkort de kant op gaat van Jutta Leerdam en dat haar bijzondere look op het ijs juist haar kenmerk wordt. Je ziet Jutta Leerdam ook nergens heen gaan bijvoorbeeld zonder haar zwarte oogjes.

Pien Hersman was nog niet klaar met selfies maken

De mooie schaatsster was na slechts één foto natuurlijk nog niet klaar. Ze kon de telefoon nog niet neerleggen. Toen ze eenmaal thuis was, moest Pien ook nog eens vol aan de studie. Dat doet ze nog even naast haar atletische prestaties op het ijs. En terwijl Pien aan het studeren was, begon het zonnetje te schijnen. En dat zag er zo bijzonder uit, dat Pien wel een foto moest maken. Terwijl ze aan het opwarmen was, pakte Pien de camera er eventjes bij. In het zonlicht laat Pien zichzelf van haar beste kant zien. En dat leverde de mooie foto hieronder op. Haar fans waren in ieder geval weer zeer tevreden.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman heeft het zichtbaar koud op het strand

Pien Hersman knipoogt naar haar fans

Natuurlijk kon het geen normale foto blijven. Pien moest natuurlijk wel even zorgen dat het kiekje een beetje bijzonder werd. En dus knipoogde ze naar haar fans. Die werden daardoor spontaan massaal verliefd op de schaatsster. Want zeg nou zelf, als je naar dat lieve snoetje kijkt, dan wordt je toch ook een beetje verliefd op Pien? Met haar mooie foto’s weet de schaatsster in ieder geval haar fans weer uitermate tevreden te houden. Die genieten van elk plaatje dat Pien hun kant op stuurt. Of het nou stoere foto’s in haar strakke schaatspakje is, of wat meer casual foto’s thuis, elke foto wordt met veel enthousiasme ontvangen door de volgers van Pien Hersman.

Wil je meer zien van Pien Hersman, dan moet je op Instagram zijn

Als je nou nog veel meer wil zien van Pien Hersman, dan moet je even naar haar Instagram toe. Daar plaatst de mooie schaatsster al haar leukste kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.