Foto: Pien Hersman (19) maakt fans gek met opengeritst schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman verleidt haar fans door te flaneren met haar open schaatspakje op het ijs…

Pien Hersman ritst haar pakje open na race

De knappe Pien Hersman weet precies hoe ze haar fans helemaal gek moet krijgen. Sinds de brunette viraal is gegaan met een video op Instagram is ze niet meer te stoppen. De influencer weet als geen ander hoe ze haar volgers super blij moet maken met de juiste foto’s en video’s. De hoek waarin foto’s worden gemaakt is natuurlijk enorm belangrijk voor een goed shot. Hoewel ze nog relatief onbekend is, en eigenlijk nét komt kijken bij de senioren in de schaatssport, lijkt het erop dat ze snel een populaire dame aan het worden is. Dat geldt zowel op als naast het ijs! De trouwe schaatsfans hebben Pien al veel vaker mogen bewonderen en weten daardoor nog veel meer over haar. Daarom besluit Pien haar fans op de tribune eens flink te verwennen met wat goede hoeken. Zo heeft Pien natuurlijk haar zwart met rode pakje aan van schaatsteam Iko. De kleuren staan Pien heel goed en het pakje zit heel strak. Pien plaatste de prachtige foto’s op Instagram en bedankt daarbij haar fans hartelijk voor iedereen die voor haar naar Thialf was gekomen. Natuurlijk gaan haar online fans los in de reacties op deze beelden!

Pien Hersman rijdt niet de beste tijden op NK

Natuurlijk zijn bovenstaande foto’s van Pien Hersman helemaal geweldig. Je zou daarom ook denken dat Pien Hersman top prestaties heeft neergezeten. Zo ziet de brunette er heel snel uit en heeft ze zoveel volgers, dat ze wel top tijden zou moeten neer zetten. Dit is echter niet helemaal waar, want Pien heeft niet zo goed gereden op het NK. Nu is de brunette ook nog hartstikke jong, dus ze moet nog veel groeien in het team. Zo waren dus de Nederlandse Kampioenschappen in Heerenveen. Hier is Pien tiende geworden op de vijfhonderd meter. Geen overwinning, maar nog steeds een knappe prestatie. Op de duizend meter ging het iets minder. Zo nam Pien de zestiende plek in met haar rit, waar ze naar eigen zeggen niet erg tevreden mee was. Wel komt Pien dus nog maar net kijken bij de senioren. Zo wil Pien meer op hardheid en goede rondjes gaan rijden vertelt de negentienjarige in een interview.

Lees ook: Video: Schaatsster Pien Hersman neemt je mee in haar kleedkamer vlak voor race

Pien Hersman laat zien hoe hard ze werkt

Natuurlijk zien de fans en volgers van Pien Hersman vooral de prestaties die ze neer zet op de ijsbaan, maar dat is lang niet alles wat Pien doet. De weken en maanden voorbereiding die het hele jaar doorgaan zijn namelijk niet niks. De brunette moet alles opgeven om een leven als topsporter te kunnen leven en ook nog te presenteren. Dit is natuurlijk best een hoge druk en dat kan best wel eens zwaar zijn. Schaatssters zoals Irene Schouten zijn dit veel meer gewend en weten precies hoe dit alles werkt. Toch laat Pien in een video met haar team zien hoe hard ze haar best doet tijdens de trainingen. In haar sportpakje is ze druk in de weer met de zware gewichten.

Pien Hersman is te volgen op Instagram!

Hebben bovenstaande beelden je interesse gewekt? Check dan vooral de volledige Instagram van Pien Hersman. De schaatsster post daar niet alleen haar nieuwste overwinningen, maar neemt je ook mee in de sportschool, en soms zelfs haar slaapkamer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.