Foto: Schaatsster Joy Beune laat al haar rondingen zien in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune weet wel hoe ze haar volgers het beste kan verrassen. Die reageren namelijk heel erg goed op haar strakke pakjes. 

De heerlijke strakke outfit van schaatsster Joy Beune

Natuurlijk weet iedereen ondertussen wel wat voor een knappe dame Joy Beune is. Dat heb je met al die heerlijke foto’s van de blondine wel goed door. Maar om nog maar eens extra te benadrukken hoe knap ze is, heeft Joy een foto gemaakt in een wel heel erg strak jurkje. En dat ziet er natuurlijk wel erg fijn uit. Het jurkje zorgt er ook een beetje voor dat Joy er bijzonder goed uit komt te zien qua lichaam. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze zichzelf op een verleidelijke manier neer moet zetten. Dat lukt vaak zowel op het ijs als naast het ijs. En in dit geval lukt het ook in een ontzettend knap jurkje. Joy laat haar volgers erg genieten in haar super fijne outfit.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune draagt helemaal niks achter knalroze velletje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Wat kan Joy Beune toch goed verleidelijk kijken

Als Joy Beune ergens goed in is, dan is het wel haar prachtige foto’s kracht bij zetten met een enorm verleidelijke blik. Dat weet de knappe blondine altijd goed voor elkaar te krijgen. De aantrekkelijke schaatsster weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Dat is een talent wat ze de afgelopen jaren met de hulp van social media wel enorm heeft getraind. En ze vindt het heerlijk om af en toe te kunnen laten zien wat ze in huis heeft. Haar verleidelijke blikken zijn dan ook altijd de moeite waard om even te bekijken. Joy Beune weet altijd haar spannende foto’s nog net even wat spannender te maken voor haar lieve volgers. Die vinden dat natuurlijk heerlijk om te zien.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune geeft ultiem inkijkje in haar strakke sporttopje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Het heerlijke lichaam van schaatsster Joy Beune

De prachtige blondine heeft natuurlijk ook wel gewoon een heerlijk lichaam te pakken waar je als fan van de schaatsster niet omheen kan. Het lijkt er sowieso op dat alle Nederlandse topschaatssters er bijzonder knap bijlopen. Joy Beune weet de rest van de knappe schaatssters soms nog wel eens voorbij te schieten met haar aantrekkelijke outfits en zwoele blikken. De foto’s van de knappe blondine laten altijd haar goedgevormde lichaam zien. Dat lichaam is echt een feestje om naar te mogen kijken. Het is ontzettend strak, met een paar prachtige rondingen en vormen eraan. Joy Beune mag ontzettend blij zijn met haar goedgevormde lichaam. De knappe schaatsster weet daar namelijk al haar volgers ontzettend mee te betoveren. En dat vinden zowel zij als haar volgers natuurlijk erg fijn. Elke foto van de knappe blondine is namelijk echt maximaal genieten geblazen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.