Foto: Schaatsster Joy Beune laat al haar rondingen zien in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune weet wel hoe ze haar volgers het beste kan verrassen. Die reageren namelijk heel erg goed op haar strakke pakjes. 

De heerlijke strakke outfit van schaatsster Joy Beune

Natuurlijk weet iedereen ondertussen wel wat voor een knappe dame Joy Beune is. Dat heb je met al die heerlijke foto’s van de blondine wel goed door. Maar om nog maar eens extra te benadrukken hoe knap ze is, heeft Joy een foto gemaakt in een wel heel erg strak jurkje. En dat ziet er natuurlijk wel erg fijn uit. Het jurkje zorgt er ook een beetje voor dat Joy er bijzonder goed uit komt te zien qua . De knappe blondine weet als geen ander hoe ze zichzelf op een verleidelijke manier neer moet zetten. Dat lukt vaak zowel op het ijs als naast het ijs. En in dit geval lukt het ook in een ontzettend knap jurkje. Joy laat haar volgers erg genieten in haar super fijne outfit.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune draagt helemaal niks achter knalroze velletje
Wat kan Joy Beune toch goed verleidelijk kijken

Als Joy Beune ergens goed in is, dan is het wel haar prachtige foto’s kracht bij zetten met een enorm verleidelijke blik. Dat weet de knappe blondine altijd goed voor elkaar te krijgen. De aantrekkelijke schaatsster weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Dat is een talent wat ze de afgelopen jaren met de hulp van social media wel enorm heeft getraind. En ze vindt het heerlijk om af en toe te kunnen laten zien wat ze in huis heeft. Haar verleidelijke blikken zijn dan ook altijd de moeite waard om even te bekijken. Joy Beune weet altijd haar spannende foto’s nog net even wat spannender te maken voor haar lieve volgers. Die vinden dat natuurlijk heerlijk om te zien.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune geeft ultiem inkijkje in haar strakke sporttopje
Het heerlijke van schaatsster Joy Beune

De prachtige blondine heeft natuurlijk ook wel gewoon een heerlijk te pakken waar je als fan van de schaatsster niet omheen kan. Het lijkt er sowieso op dat alle Nederlandse topschaatssters er bijzonder knap bijlopen. Joy Beune weet de rest van de knappe schaatssters soms nog wel eens voorbij te schieten met haar aantrekkelijke outfits en zwoele blikken. De foto’s van de knappe blondine laten altijd haar goedgevormde zien. Dat is echt een feestje om naar te mogen kijken. Het is ontzettend strak, met een paar prachtige rondingen en vormen eraan. Joy Beune mag ontzettend blij zijn met haar goedgevormde . De knappe schaatsster weet daar namelijk al haar volgers ontzettend mee te betoveren. En dat vinden zowel zij als haar volgers natuurlijk erg fijn. Elke foto van de knappe blondine is namelijk echt maximaal genieten geblazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.