Foto: Schaars geklede Sharon Pieksma blaast op enorme toeter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft vele talenten. Zo is ze een prachtig en gedreven model, maar kan ze ook op muzikaal vlak een interessant kunstje.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Sharon Pieksma een ongelooflijk knappe dame is. Ze won dan ook al eerder de Miss Nederland verkiezing. Je hoeft maar enkele van haar foto’s te bekijken om te zien dat Sharon een van de meest interessante dames van het land is. Maar Sharon heeft ook een aantal verborgen talenten. En het talent dat ze nu aan de wereld onthuld is een van haar muzikale talenten. Wist je namelijk dat Sharon heel erg goed is in het blazen op enorme toeters?

Lees ook: Sharon Pieksma kroont nieuwe Miss Nederland
De enorme toeter van Sharon Pieksma

Sharon laat iedereen thuis even zien hoe het moet. Ze pakt vanaf het zonnige strand van Ibiza haar enorme toeter er eventjes bij. En daar weet ze toch wel een aardig stukje op te spelen. Het lijkt erop alsof Sharon veel ervaring heeft met het blazen op enorme toeters. Ze schrijft er zelf bij dat ze zich nu aan het voorbereiden is op het Amsterdam Dance Event. Sharon is ook nog dj, dus waarschijnlijk staat ze nog wel ergens te spelen. En dan hopelijk neemt ze haar grote toeter mee. Dat zou op zich al een feestje worden om naar te kijken natuurlijk. Sharon lijkt op haar video in ieder geval erg zen te zijn. Dat kan ook haast niet anders met deze omgeving en de rustgevende klanken die ze produceert. Sharon is duidelijk wel een vrouw van uiterste. Ze gaat namelijk van een heel erg rustgevend strandje naar een drukbezocht dansfeest waar iedereen helemaal los gaat. Maar dat maakt haar ook weer een interessante dame, ze is namelijk niet zo 1-dimensionaal. Er zijn verschillende kanten aan Sharon. En die laat ze één voor één zien op haar foto’s en video’s. Als je Sharon blijft volgen, dan leer je haar steeds een beetje beter kennen.

Sharon Pieksma weet wel hoe ze een feestje moet maken

In de meest uitdagende kleding staat Sharon Pieksma vaak helemaal los te gaan tijdens de grootste feesten. Soms achter de knoppen en soms gewoon op de dansvloer. In beide gevallen zorgt deze prachtige vrouw ervoor dat het feestje helemaal los komt. Kijk maar naar de video hierboven. Daar gaat iedereen helemaal los op de muziek die Sharon laat horen. Wanneer Sharon door krijgt dat ze gefilmd wordt, maakt ze er zelf gelijk een feestje van. Ze schudt wild heen en weer met haar prachtig gevormde . Haar heupen gaan soepeltjes van links naar rechts. Met haar danspasjes betovert Sharon al haar volgers in een oogopslag. En dat is ook niet zo gek, want met zo’n getalenteerde en beeldschone verschijning kan je alleen maar weg zijn van Sharon. Elke foto, of elk filmpje, dat Sharon plaatst is dus absoluut genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.