Foto: Schaars geklede Sharon Pieksma blaast op enorme toeter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft vele talenten. Zo is ze een prachtig en gedreven model, maar kan ze ook op muzikaal vlak een interessant kunstje.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Sharon Pieksma een ongelooflijk knappe dame is. Ze won dan ook al eerder de Miss Nederland verkiezing. Je hoeft maar enkele van haar foto’s te bekijken om te zien dat Sharon een van de meest interessante dames van het land is. Maar Sharon heeft ook een aantal verborgen talenten. En het talent dat ze nu aan de wereld onthuld is een van haar muzikale talenten. Wist je namelijk dat Sharon heel erg goed is in het blazen op enorme toeters?

Lees ook: Sharon Pieksma kroont nieuwe Miss Nederland

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

De enorme toeter van Sharon Pieksma

Sharon laat iedereen thuis even zien hoe het moet. Ze pakt vanaf het zonnige strand van Ibiza haar enorme toeter er eventjes bij. En daar weet ze toch wel een aardig stukje op te spelen. Het lijkt erop alsof Sharon veel ervaring heeft met het blazen op enorme toeters. Ze schrijft er zelf bij dat ze zich nu aan het voorbereiden is op het Amsterdam Dance Event. Sharon is ook nog dj, dus waarschijnlijk staat ze nog wel ergens te spelen. En dan hopelijk neemt ze haar grote toeter mee. Dat zou op zich al een feestje worden om naar te kijken natuurlijk. Sharon lijkt op haar video in ieder geval erg zen te zijn. Dat kan ook haast niet anders met deze omgeving en de rustgevende klanken die ze produceert. Sharon is duidelijk wel een vrouw van uiterste. Ze gaat namelijk van een heel erg rustgevend strandje naar een drukbezocht dansfeest waar iedereen helemaal los gaat. Maar dat maakt haar ook weer een interessante dame, ze is namelijk niet zo 1-dimensionaal. Er zijn verschillende kanten aan Sharon. En die laat ze één voor één zien op haar foto’s en video’s. Als je Sharon blijft volgen, dan leer je haar steeds een beetje beter kennen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHARE (@share.musica)

Sharon Pieksma weet wel hoe ze een feestje moet maken

In de meest uitdagende kleding staat Sharon Pieksma vaak helemaal los te gaan tijdens de grootste feesten. Soms achter de knoppen en soms gewoon op de dansvloer. In beide gevallen zorgt deze prachtige vrouw ervoor dat het feestje helemaal los komt. Kijk maar naar de video hierboven. Daar gaat iedereen helemaal los op de muziek die Sharon laat horen. Wanneer Sharon door krijgt dat ze gefilmd wordt, maakt ze er zelf gelijk een feestje van. Ze schudt wild heen en weer met haar prachtig gevormde lichaam. Haar heupen gaan soepeltjes van links naar rechts. Met haar danspasjes betovert Sharon al haar volgers in een oogopslag. En dat is ook niet zo gek, want met zo’n getalenteerde en beeldschone verschijning kan je alleen maar weg zijn van Sharon. Elke foto, of elk filmpje, dat Sharon plaatst is dus absoluut genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!