Sharon Pieksma kroont nieuwe Miss Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft een jaar lang de kroon van Miss Nederland mogen dragen, maar aan alles komt een eind. Dus ook aan de regeerperiode van de ‘mooiste van Nederland’. Over een paar weken wordt definitief besloten wie de opvolgster van Sharon wordt. Wat wél al zeker is: de nieuwe Miss Nederland is één van deze tien mooie meiden…

Ze draagt haar Miss Nederland-kroon nog steeds met een lach, maar Sharon Pieksma weet dat haar bewind als mooiste vrouw van Nederland binnenkort gaat eindigen. Ze is zelf namelijk (mede)verantwoordelijk voor het uitkiezen van een opvolgster. De voorselectie is inmiddels achter de rug: deze tien vrouwen maken kans op de titel Miss Nederland 2020!

Lees ook: Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Wie wordt Miss Nederland 2020?

Het zijn er nog teveel om op te noemen, maar één van de vrouwen die Sharon Pieksma hier omringen zal over een paar weken gekroond worden tot Miss Nederland. De meest opvallende dame die de laatste tien gehaald heeft is voormalig Expeditie Robinson-deelnemer Dominique Hazeleger, een schitterende dame die we onlangs nog onder de loep namen. Die gaat sowieso ver komen. Ook de andere negen kandidaten mogen er natuurlijk zijn. Pak je vergrootglas erbij, en kies je favoriet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miss Nederland Organisatie (@missnederland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.