Sharon Pieksma kroont nieuwe Miss Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft een jaar lang de kroon van Miss Nederland mogen dragen, maar aan alles komt een eind. Dus ook aan de regeerperiode van de ‘mooiste van Nederland’. Over een paar weken wordt definitief besloten wie de opvolgster van Sharon wordt. Wat wél al zeker is: de nieuwe Miss Nederland is één van deze tien mooie meiden…

Ze draagt haar Miss Nederland-kroon nog steeds met een lach, maar Sharon Pieksma weet dat haar bewind als mooiste vrouw van Nederland binnenkort gaat eindigen. Ze is zelf namelijk (mede)verantwoordelijk voor het uitkiezen van een opvolgster. De voorselectie is inmiddels achter de rug: deze tien vrouwen maken kans op de titel Miss Nederland 2020!

Lees ook: Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Wie wordt Miss Nederland 2020?

Het zijn er nog teveel om op te noemen, maar één van de vrouwen die Sharon Pieksma hier omringen zal over een paar weken gekroond worden tot Miss Nederland. De meest opvallende dame die de laatste tien gehaald heeft is voormalig Expeditie Robinson-deelnemer Dominique Hazeleger, een schitterende dame die we onlangs nog onder de loep namen. Die gaat sowieso ver komen. Ook de andere negen kandidaten mogen er natuurlijk zijn. Pak je vergrootglas erbij, en kies je favoriet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!