Sharon Pieksma kroont nieuwe Miss Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft een jaar lang de kroon van Miss Nederland mogen dragen, maar aan alles komt een eind. Dus ook aan de regeerperiode van de ‘mooiste van Nederland’. Over een paar weken wordt definitief besloten wie de opvolgster van Sharon wordt. Wat wél al zeker is: de nieuwe Miss Nederland is één van deze tien mooie meiden…

Ze draagt haar Miss Nederland-kroon nog steeds met een lach, maar Sharon Pieksma weet dat haar bewind als mooiste vrouw van Nederland binnenkort gaat eindigen. Ze is zelf namelijk (mede)verantwoordelijk voor het uitkiezen van een opvolgster. De voorselectie is inmiddels achter de rug: deze tien vrouwen maken kans op de titel Miss Nederland 2020!

Lees ook: Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Wie wordt Miss Nederland 2020?

Het zijn er nog teveel om op te noemen, maar één van de vrouwen die Sharon Pieksma hier omringen zal over een paar weken gekroond worden tot Miss Nederland. De meest opvallende dame die de laatste tien gehaald heeft is voormalig Expeditie Robinson-deelnemer Dominique Hazeleger, een schitterende dame die we onlangs nog onder de loep namen. Die gaat sowieso ver komen. Ook de andere negen kandidaten mogen er natuurlijk zijn. Pak je vergrootglas erbij, en kies je favoriet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miss Nederland Organisatie (@missnederland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten