Foto: Schaars geklede Jade Anna laat zich van bovenaf begluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jade Anna heeft weer een heerlijk plaatje op het internet gezet. En op dat plaatje zie je de knappe blondine op haar allermooist. 

Dit plaatje van influencer Jade Anna moet je gezien hebben

Met het heerlijke kiekje op haar Instagram pagina weet Jade Anna haar volgers echt helemaal gek te maken. De knappe influencer heeft een foto gemaakt waarin ze in een heerlijk setje loopt te zonnen. Haar zwemkleding bedekt natuurlijk bij lange na niet genoeg van haar geweldige lichaam. En daardoor kan je heerlijk genieten van Jade Anna in al haar glorie. De prachtige blondine weet dondersgoed wat ze veroorzaakt met haar prachtige foto. Maar dat maakt haar eerlijk gezegd niet zo erg uit. De knappe dame is namelijk ongelooflijk mooi en dat mag iedereen weten. En als ze in zo’n prachtig setje zich van bovenaf fotografeert, dan kan je het daar alleen maar mee eens zijn. Geniet dus maar even fijn van dit plaatje van Jade Anna.

Lees ook: Foto: Jade Anna trekt broek iets omlaag om één bepaald lichaamsdeel te showen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

De heerlijke vormen van influencer Jade Anna

Natuurlijk ben je inmiddels wel gewend aan het heerlijke lichaam van influencer Jade Anna. De knappe dame zet regelmatig foto’s online van haar prachtige lijf. En dat zorgt er weer voor dat je jezelf nooit hoeft te vervelen. Want er is altijd wel een spannend plaatje van de knappe blondine waar je even naar kan kijken als je niks te doen hebt. Daarmee weet Jade Anna eigenhandig een hoop mensen in Nederland gelukkig te maken. Want zonder haar heerlijke kiekjes zou de dag van veel mensen er toch een stuk somberder uitzien. Met haar geweldig foto’s is Jade Anna bij veel mensen het hoogtepunt van hun dag.

Lees ook: Foto: Jade Anna poseert op balkon in piepklein onderbroekje

Helaas heren, Jade Anna is al bezet

Natuurlijk vraag je jezelf met zulke foto’s af of je nog een kans maakt bij de prachtige blondine. Want met zo’n geweldig lijf zou ze natuurlijk een hoop mannen zeer gelukkig kunnen maken. Maar helaas voor hen is Jade Anna al bezet. Ze is samen met YouTuber Gio. En hoewel er even een kleine break-up tussen de twee was, zijn ze nu alweer even samen. En dat gaat voorlopig aan alle mooie foto’s te zien ook niet meer uit. Jammer dus voor alle singel mannen van Nederland. Maar wel fijn voor Jade Anna zelf. De knappe influencer is ontzettend blij met haar vriendje.

Gelukkig blijft Jade Anna mooie plaatjes delen

Ondanks haar relatie met YouTuber Gio blijft de knappe inluencer Jade Anna een hele berg aan mooie plaatjes delen met haar volgers. En die genieten natuurlijk intens van alle foto’s die de knappe blondine met hen deelt. Ze zijn dan ook zeer te spreken over de heerlijke influencer. Jade Anna heeft maar weinig mensen die geen voorstander van haar zijn. En dat heeft ze voor een groot deel te danken aan al die fijne kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.