Foto: Jade Anna trekt broek iets omlaag om één bepaald lichaamsdeel te showen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je zo hard werkt aan je figuur is het logisch dat je alles wil laten zien, toch? Jade Anna lijkt er in ieder geval wel zo over te denken.

Van Jade Anna weten we onderhand dat ze lange dagen in de sportschool maakt. De 18-jarige schoonheid doet haar uiterste best haar figuur naar een optimum te brengen en daar hoort nou eenmaal kneiterhard sporten bij. Logisch dus dat je het van de daken schreeuwt als je eenmaal resultaten hebt, toch? Jade Anna lijkt er wel zo over te denken. Al doet ze het natuurlijk lekker op z’n influencers en post een bloedheet plaatje op Instagram. En kennelijk is ze hard aan haar buik aan het trainen, want haar broekje? Die trekt ze zó naar beneden!

Jade Anna trekt sportbroekje omlaag in prikkelende spiegelfoto

Het is natuurlijk terecht dat Jade Anna ontzettend trots is op haar heerlijke figuur. De blonde influencer werkt er natuurlijk ook kneiterhard voor, maar wát een resultaten. En daar laat Anna ons optimaal van meegenieten. Zo plaatste ze namelijk recent nog een werkelijk bloedhete spiegelfoto. En daar onthult ze wel heel veel bij. Jade Anna pronkt namelijk met haar afgetrainde figuur en lijkt kleding daarbij niet nodig te vinden! Ze drukt namelijk haar broekje wel heel erg omlaag om haar nieuwe wasbordje te laten zien. En aangezien het broekje sowieso al loeistrak is en zowat doorzichtig laat dat wel heel weinig aan de verbeelding over. Zo kan je meteen ook zien dat Jade Anna haar billen ook goed aan het groeien is. Toch lopen we het meest te watertanden van haar afgetrainde buikje. Van ons mag ze die nog veel vaker laten zien!

Jade Anna verleidt volgers met doorschijnend sportbroekje

En als kers op de taart verwent Jade Anna haar volgers met een intiem kijkje bij haar broekje naar binnen. Of nou, meer door haar broekje heen. Alsnog geeft het een extra dimensie aan het plaatje! Niet alleen trekt ze het loeistrakke broekje namelijk naar beneden, ook laat ze haar ondergoed gewoon doorschijnen. We snappen dat Jade Anna haar spieren natuurlijk goed wil zien, maar hier neemt ze het wel heel ver mee. Het lichte stofje weet namelijk helemaal niets van haar zwarte ondergoed te verhullen en geeft daarbij alle contouren weer. Daarbij geeft Jade Anna wel heel veel details van haar heerlijke rondingen aan haar volgers! Al hoor je ons niet klagen. Van dat soort prikkelende plaatjes krijgen wij natuurlijk nooit geen genoeg!

Jade Anna pronkt met afgetraind figuur in miniscuul zwemsetje

Om het nog mooier te maken mogen we ook nog genieten van Jade Anna’s nieuwe figuur in piepkleine zwemkleding. De knappe influencer is namelijk op zonvakantie en deelde enkele bloedhete shots. Je gaat er zowaar spontaan van watertanden! Je moet eerst even voorbij de bubbelbad-foto van vriendje Gio Latooy, maar daarna kan je los. Jade Anna toont haar overheerlijke figuur namelijk in een piepklein zwemsetje. Veel kleiner dan dit wordt het niet! De minuscule driehoekjes weten haar boezem nauwelijks te bedekken en ook haar broekje verhult weinig. Ook de vakantieshot in verkort topje en luchtig broekje is om van te smullen. Je kan duidelijk zien dat Jade Anna lange uren in de sportschool maakt. En met wat een resultaten! Wij snappen volkomen dat ze zoveel mogelijk van haar figuur wil laten zien. Kom maar door!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.