Foto: Jade Anna poseert op balkon in piepklein onderbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Jade Anna de lekkerste pakjes draagt op haar tropische vakanties weten we allemaal, maar deze keer maakt ze het wel héél spannend in het openbaar. 

Met haar voorliefde voor zonvakanties krijgen we Jade Anna wel vaker te zien in luchtige outfits. En gelukkig ook maar! Jade Anna is namelijk om van te smullen in korte broekjes en piepkleine topjes. Daar krijgen we echt geen genoeg van! En als kers op de taart verwent Jade Anna haar volgers regelmatig met de lekkerste vakantiekiekjes! Toch weet ze zich met deze recente shoot te overtreffen. Dat ze namelijk met zo weinig kleding aan naar buiten durft is bijna stoer te noemen.

Jade Anna pronkt met afgetraind figuur in niets verhullend setje

Ook Jade Anna’s terechte trots op haar heerlijke figuur kijken we onderhand niet meer van op. Zeker nou ze de eerste lijntjes op haar strakke buik heeft staan lijkt de knappe influencer bijna niet meer in kleding te geloven! En dat levert de lekkerste kiekjes op. Zie alleen dit recente set foto’s maar! Jade Anna weet zichzelf namelijk echt te overtreffen in een zonnige vakantie outfit. Veel meer onthullend dan dit komt het namelijk niet! Jade Anna poseert namelijk in een werkelijk piepklein broekje. En dan hebben we het ook echt over minder stof dan een sok gebruikt! Het minuscule driehoekje weet haar zone nog nét te bedekken, maar de rest toont ze allemaal trots aan haar volgers. En die gaan helemaal wild in de comments. Hoe kan het ook anders? Jade Anna maakt lange dagen in de sportschool en met spectaculaire resultaten. Wij lopen ook te watertanden!

De prachtige vormen van Jade Anna

Het piepkleine broekje doet namelijk echt wonderen voor haar afgetrainde billen. En zeker als ze in de twee foto een verleidelijk pose trekt lopen wij flink warm. Maar als je ogen dan via haar afgetrainde buik en verrassende tattoo naar boven gaan wordt je nog wel het meest verrast! Het topje is namelijk volledig doorzichtig! Jade Anna bedekt zich van boven echt met helemaal niets. Het doorzichtige stofje probeert de bloedhete blondine nog een beetje fatsoenlijk te maken door te spelen met kleur, maar helaas. Of nou ja, gelukkig. Want ons hoor je echt niet klagen over vol zicht op haar boezem! En aan de reacties te merken hebben haar fans er ook alleen maar lof voor. Jade Anna’s Instagram barst van de verliefde emoji’s, en wij willen er ook haast een bij plaatsen. Werkelijk, van dit soort foto’s willen we alleen maar meer!

Jade Anna geeft fans intiem kijkje in topje op Instagram

En fans van Jade Anna zijn recent wel vaker door het dolle. Ze worden namelijk aan één stuk door verwend met de lekkerste kiekjes! Zo plaatste Jade Anna recent ook nog een onthullend kijkje in haar privé-leven en dat werd al heel snel héél intiem. Zo begon de foto reeks nog met lieftallige glimlachen en foto’s van volle laptopschermen en drukke agenda’s. Jade Anna schrijft er namelijk ook bij dat ze hard aan de bak is! “She’s uploading, she’s working out, she’s living on her own”, begint de post. En vooral het bewijs van haar workout lopen volgers flink warm van! Jade Anna laat ze namelijk zo bij haar topje naar binnenkijken. Wellicht in een poging haar hele outfit vast te leggen tilt Jade Anna de camera namelijk naar een onthullende hoek. En tel daar haar minuscule topje bij op, en je hebt een cadeautje voor fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.