Foto: Sandra Schuurhof is stralend middelpunt tijdens zeldzaam moment met Koninklijke familie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof mocht laatst op bezoek bij de koninklijke familie. Wel samen met vele andere journalisten, maar toch sprong ze eruit. 

De opvallend fleurige outfit van Sandra Schuurhof viel extreem op tussen alle saai uitgedoste journalisten. Tijdens het gebruikelijke vragenuurtje na de fotoshoot met de koninklijke familie was het Sandra die de meeste aandacht opeiste met haar bijzondere outfit. Geen wonder dat de koninklijke familie háár vragen altijd snel beantwoordt! Sandra is een verschijning waar je simpelweg niet omheen kan, zelfs niet als je van koninklijk bloed bent. Nu maar hopen dat koningin Maxima niet te jaloers wordt door alle aandacht die haar man schenkt aan de journaliste.

Lees ook: Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto
Sandra Schuurhof maakt mooie beelden van koninklijke familie

Er stonden misschien wel meer journalisten in de ruimte, maar Sandra lijkt toch met haar crew de beste plaatjes te hebben geschoten van het Koningshuis. En dat is niet zo gek, want Sandra is meer dan een mooi gezichtje, maar weet ook daadwerkelijk wat ze aan het doen is. Ze heeft flink verstand van mensen op de juiste manier in beeld brengen. Een kwaliteit die ze bij haar werk voor Shownieuws zeker heeft opgepikt. Sandra weet dus wel hoe ze iemands beste kant naar boven haalt. Niet alleen met een foto, maar ook tijdens een interview. Want ook met het vragenrondje was Sandra ijzersterk. Geen wonder dat ze haar naar dit soort evenementen sturen.
Sandra stak ver boven de rest van de journalisten uit

Met haar fleurige outfit stak Sandra Schuurhof ver boven de andere journalisten uit. Ze had een van haar mooiste jurkjes aangetrokken voor de fotoshoot en dat zorgde ervoor dat ze meteen in het middelpunt van de aandacht kwam te staan. Het is nog een wonder dat niet alle camera’s een kwartslag draaide toen Sandra binnenkwam. Er waren waarschijnlijk genoeg mensen aanwezig die liever haar op de gevoelige plaat hadden vastgelegd, in plaats van de koning en zijn gezin. Sandra steelt dus de show onder de neuzen van het Koningshuis vandaan. Zou dat nog een staartje krijgen, of mag de Koninklijke familie Sandra genoeg om het te laten gaan? Misschien wel, maar dan moet ze wel vaker dit soort prachtige outfits gaan dragen. Dan is alles weer goed.
Sandra Schuurhof weer terug naar de studio

Helaas zat het uitstapje er voor Sandra weer veel te vroeg op en uiteindelijk vertrok de leuke presentatrice weer terug naar de studio. Daar mocht ze gewoon weer aan de slag met het presenteren van Shownieuws. Maar bij thuiskomst kon ze wel vertellen over haar bezoekje aan de koning. En dat maakte de dag van Sandra toch wel heel erg bijzonder. Dit zijn de momenten die voor Sandra het werk erg leuk en zeker de moeite waard maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.