Foto: Sandra Schuurhof begraaft strijdbijl na flinke ruzie met collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof is de vrouw die je meerdere avonden per week kan bewonderen achter haar desk bij Shownieuws. Ze post een wel erg bijzondere foto met haar collega’s. Zou haar clash met één van deze collega’s inmiddels vergeten zijn?

Sandra Schuurhof post een wel erg interessante foto op Instagram. Ze neemt een selfie met haar collega’s van shownieuws voor een green screen. De presentatrice geeft een kijkje aan haar volgers hoe het er nou daadwerkelijk aan toe gaat tijdens een uitzending van shownieuws. De mooie beelden die ze normaal achter zich hebben worden zoals je ziet dus allemaal geprojecteerd op het groene scherm. Alle bekende gezichten van shownieuws staan op de foto en zo te zien zitten ze klaar voor weer een nieuwe uitzending. Sandra steelt zoals vaker de show met een donkerblauwe bloes met een v hals.

Bram Moszkowicz wordt boos op Sandra Schuurhof

Een week geleden zaten Sandra Schuurhof en Bram Moszkowicz achter hun vertrouwde desk bij shownieuws. Na het incident van Lil Kleine en Jamie Vaes vorige week bespreken de verslaggevers van shownieuws de relatie van Lil Kleine en zijn management. Bram Moskowicz is de vader van de manager van Lil Kleine: Nathan Moszkowicz. Vader en zoon hebben dan ook samen een statement naar buiten gebracht en vervolgens doen ze alsof de samenwerking van Nathan en Lil kleine aan een zijden draadje hangt. Echter gelooft Sandra daar helemaal niks van en maakt ze verbijsterd het statement: “Houden we dit? Volgens mij kun je die conclusies nu toch al wel trekken? Het is de derde keer achtereenvolgend. Hoe lang ga je zitten wachten als management? Als dit de waarden zijn die je nu uitspreekt, dan zou je er meteen mee moeten kappen.” De spanning loopt hoog op aan tafel en Sandra laat duidelijk merken dat zij vindt dat het management afstand zou moeten doen van Lil kleine.

Maakt Sandra Schuurhof een carrièreswitch naar model?

Naast haar werk achter de desk bij shownieuws krijgt Sandra Schuurhof ook wel eens andere bijzondere verzoeken. Zo is deze deze knappe vrouw ooit gevraagd om een fotoshoot te doen voor een ander soort magazine dan dat ze gewend is. Sandra komt er openlijk voor uit dat ze door hoofdredacteur van het bekendste mannenblad van Nederland is gevraagd om te poseren in zijn blad. Ze legt in haar column in Vrouw uit dat ze het risico niet wil nemen. Sandra is naar eigen zeggen bang dat premier Rutte haar straks met hele andere ogen bekijkt tijdens een kritisch vraagstuk voor haar werk.

Sandra Schuurhof presenteert tv programma Hart van Oranje

De journaliste is dus niet gegaan voor een carrière switch naar model. Wel is Sandra met veel succes sinds een dik jaar het programma Hart van Oranje aan het presenteren. Ze verteld in een interview hierover dat ze met het programma de inwoners van Nederland een kijkje willen geven in het leven van de royals in binnen- en buitenland. De succesvolle journaliste krijgt steeds meer grote kansen in media wereld. Dat terwijl Sandra ooit begon bij het programma 5 in het land en ze maakte later documentaires voor Veronica.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.