Foto: Roxanne Kwant daagt volgers uit in strak shirtje met dubbele D

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant deelt weergaloze selfie in strak shirtje! En vriendin krijgt rijkelijk de kans om te voelen aan ’t achterkantje van Roxanne!

Mirror-selfie Roxanne Kwant maakt volgers wild!

In een hilarische wending van gebeurtenissen heeft een volger per ongeluk een kledingmerk verward met een cupmaat toen Roxanne Kwant een spiegelselfie deelde. Terwijl Roxanne stralend poseerde in haar outfit, was er een onverwachte opmerking die de lachers op zijn hand had. In plaats van het te hebben over de stijlvolle outfit die Roxanne droeg, dacht de volger dat “Dubbel D” een verwijzing was naar haar cupmaat. Met verwarring en verbazing werd de opmerking al snel een bron van hilariteit onder de volgers. Het bleek een geval van een hilarische misinterpretatie te zijn. Hoewel het een vergissing was, toont deze grappige situatie aan hoe woorden soms tot hilarische verwarring kunnen leiden. Gelukkig kon Roxanne er hartelijk om lachen en deelde ze de vrolijkheid met haar volgers!

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat volgers dwars door haar shirtje kijken

Roxanne ziet er beeldig uit tijdens zonsondergang!

Tijdens een betoverende zonsondergang op Texel straalt Roxanne in al haar pracht en praal. Met de gouden gloed van de ondergaande zon op haar gezicht is ze een ware schoonheid te midden van de natuurlijke pracht van het eiland. Gekleed in een elegante witte outfit, past Roxanne perfect in het idyllische landschap van Texel! De zachte bries speelt met haar haar terwijl ze geniet van het adembenemende uitzicht. Haar stralende glimlach weerspiegelt de rust en sereniteit die de omgeving uitstraalt. Het is moeilijk om niet verliefd te worden op het schouwspel van Roxanne die opgaat in de schilderachtige omgeving. Haar aanwezigheid geeft een extra vleugje magie aan de betoverende zonsondergang. Dus laten we even stilstaan en genieten van dit betoverende moment waarin Roxanne er werkelijk beeldig uitziet te midden van de prachtige zonsondergang op Texel. Het is een herinnering om te koesteren en ons eraan te herinneren hoe schoonheid en de natuur samen een onvergetelijke combinatie vormen!

Lees ook: Video: Speelse Roxanne Kwant geniet van vriendin die in troeven knijpt

Roxanne Kwant laat vriendin achterkantje vastpakken!

Het lijkt erop dat Roxanne Kwant en haar vriendin samen plezier hebben in een video op Instagram! In deze ondeugende video staat Roxanne op de tafel in de woonkamer, en haar vriendin grijpt snel even haar achterkantje vast. Het is duidelijk een speels en vriendschappelijk moment tussen de twee. Soms kunnen zulke spontane en grappige interacties ontstaan tussen vrienden, en het lijkt erop dat Roxanne en haar vriendin hier volop van genieten. Ze delen een lach en creëren een speelse sfeer vol vrolijkheid. Het is mooi om te zien hoe vriendschappen ons in staat stellen om onszelf te zijn en plezier te hebben, zelfs in alledaagse situaties. Deze video is een herinnering aan de kostbare momenten die we delen met onze dierbaren. Laten we genieten van deze levendige en vrolijke video en hopen dat Roxanne en haar vriendin nog veel meer plezierige momenten samen zullen beleven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tjarda Struik (@tjardastruik)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...