Video: Speelse Roxanne Kwant geniet van vriendin die in troeven knijpt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Roxanne Kwant heeft er weer een bont avondje van gemaakt. En dat begon al met deze video. 

Roxanne Bont kijkt graag naar verleidelijke vriendin

Het lijkt een beetje een cliché te zijn, maar als je een bekende mooie vrouw bent, dan heb je meestal ook een reeks aan knappe vrouwen als vriendinnen, bekend en onbekend. En dat lijkt ook weer waar te zijn voor Roxanne Kwant. De knappe presentatrice heeft namelijk alleen maar mooie vriendinnen. En de dames willen natuurlijk wel een beetje genieten van hun leven. Ze zijn jong en avontuurlijk, dus dat moet gevierd worden. Daarom besluit de hele groep aan knappe vrouwen om maar een avondje uit te gaan. En dat doen ze natuurlijk geheel in stijl in de meest verleidelijke outfits die ze konden vinden. Wel voelen de dames zich een beetje in een misdragende bui. Ze moeten zich even van hun meest brutale kant laten zien. Dat begint al in de lift, wanneer Roxanne haar vriendinnen filmt en een van hen spontaan haar troeven beet pakt en er in knijpt.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat volgers dwars door haar shirtje kijken

Het werd nog een lange avond voor Roxanne Kwant

Roxanne dacht nog even voor het uitgaan een leuk filmpje te maken van haar vriendinnen in de lift om zo de avond te herinneren en aan haar volgers te laten weten dat ze een mooi avondje tegemoet ging. Alleen verliep de video iets verleidelijker dan Roxanne had voorspelt. Een van de vriendinnen van de knappe presentatrice grijpt namelijk halverwege in haar eigen troeven om er even speels in te knijpen. Die hadden de volgers van Roxanne even niet verwacht. Roxanne zelf ook niet, maar die weet wel snel te handelen door even slim in te zoomen op de actie. En daar zijn haar volgers haar natuurlijk eeuwig dankbaar voor. Roxanne heeft haar vriendin zo nog wel een beetje extra verleidelijk op beeld gebracht.

Roxanne is erg goed in het dragen van verleidelijke pakjes

De knappe blondine heeft een voorliefde voor verleidelijke pakjes. Of ze nu naar de club gaat of een avondje binnen blijft, dat maakt haar oprecht niet zoveel uit. De blondine wil gewoon op elke moment van de dag zich aantrekkelijk voelen. En zo’n spannende outfit als op de foto hierboven kan daar ontzettend goed mee helpen. Roxanne Kwant vindt het dus helemaal niet erg om af en toe een foto te maken voor haar volgers in zo’n verleidelijk pakjes. Op die manier kan ze gelijk zien of de outfit die ze heeft uitgekozen ook daadwerkelijk leuk is, of dat alleen zij dat vindt. Ze gebruikt Instagram dan ook een beetje als een soort interactieve spiegel die haar vertelt welke outfit haar het beste staat. En tot nu toe heeft die ‘spiegel’ haar nog niet teleurgesteld. Roxanne weet daarom precies welke pakjes haar goed staan en welke niet. En die kennis gebruikt ze in haar voordeel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...