Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Roxane Knetemann plaatst een opvallend kiekje samen met een harig beest. Op de foto knuffelt en speelt de blondine flink met het harige beest, maar het beest zelf lijkt er niet heel veel zin in te hebben..

Roxane Knetemann rolt door het gras

Dierenvriend Roxane Knetemann heeft een hoop liefde te geven! De blondine en haar hond zijn lekker aan het spelen, en dat levert dan ook een aandoenlijk plaatje op. Echter lijkt de hond van de voormalig wielrenster en niet zoveel zin in te hebben, en ligt lekker met zijn koppie in het gras. Wie wilt er nou niet spelen met Roxane? In ieder geval deze hond even niet. Al lijkt dit een heel vrolijk en aandoenlijk plaatje, achter de foto erna zit een emotioneel verhaal. Dat is namelijk een foto van het oude hondje van Roxane, genaamd Cipo. Dit hondje is maar liefst 17 geworden, en helaas vorig jaar gestorven, meldt de blondine; “ELKE dag #dierendag #4oktober vandaag extra knuffels en ik denk extra aan mijn eerste hondje Cipo waar we vorig jaar na 17 jaar afscheid van hebben moeten nemen“. Met een schattige blik kijkt het oude hondje de camera in, en op deze wijze herdenkt Roxane Cipo, en viert ze dierendag.

Lees ook: Foto: Zwetende Roxane Knetemann deelt kiekje van lekker loopje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann eindelijk gast bij Vandaag Inside

Goed nieuws voor vaste kijkers van Vandaag Inside; Roxane Knetemann keert terug in de uitzending. De blondine zal weer te zien zijn in de nieuwe uitzending van VI, en zal de mannen weer komen vergezellen, kondigt de blondine aan via Instagram. “Het gaat dan toch echt gebeuren, best een beetje trots, vanavond aan tafel“. Waar de blondine al eerder aan de bar zat, gaat het nu dan echt gebeuren! De voormalig wielrenster neemt nu écht plaats aan tafel. Een basisplaats dus, voor Roxane. Aan tafel bij Johan Derksen, René van der Gijp en natuurlijk Wilfred Genee. Gaat ze deze uitzending overleven?

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann is zeer dominant in haar relatie

Roxane Knetemann sluit wielerseizoen af met vrolijk kiekje

Onlangs deelde Roxane Knetemann een vrolijk kiekje vanuit haar thuisbasis. Op deze foto is te zien hoe de blondine op de bank vrolijk poseert. Met een brede lach richting de camera en een stiekem tongetje naar buiten poseert de voormalig wielrenster voor de camera. Roxane is zo vrolijk, omdat ze iets aan te kondigen heeft. Het wielerseizoen zit er namelijk op, voor haar dan; “Het “wielerseizoen” zit er voor mij op. EN WAT EEN HEERLIJK SEIZOEN WAS HET!!!! Ik heb zo veel mooie dingen mogen doen!“. Duidelijk is, dat vooral Roxane zelf ontzettend blij is met deze aankondiging. Wat gaan we nog van de blondine zien in de toekomst?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.