Foto: Roxane Knetemann is zeer dominant in haar relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann blijkt thuis het ‘mannetje’ te spelen! Uit deze foto blijkt dat ze de rollen omgedraaid heeft…

De voormalig wielrenster neemt het voortouw in haar relatie. Ze kondigt aan verloofd te zijn met haar vriend, maar die verloving kwam niet op traditionele wijze tot stand. Het is gebruikelijk dat de man de vrouw ten huwelijk vraagt in een relatie. Met dat eeuwenoude gebruik moet het maar eens afgelopen zijn, dacht Roxane! De blondine doet het gewoon op haar eigen manier. Ze heeft namelijk haar vriend ten huwelijk gevraagd! Wat hij zei? ‘Ja’ natuurlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann kan niet meer wachten

Roxane Knetemann is enorm verliefd op haar vriendje. Ze is zelfs zo verliefd dat ze niet meer kan wachten om haar hele leven bij hem te zijn. Haar vriendje, Wim Stroetinga, is ook een oud-wielrenner. Ze hebben elkaar dan ook in de sportwereld leren kennen. Wim Stroetinga is blijkbaar geen man die het initiatief neemt. Roxane was klaar met het wachten en draaide de rollen om. Roxane ging nu voor haar ware liefde op één knie. Het initiatief van Roxane betaalt zich nu uit, want Wim Stroetinga heeft ja gezegd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann gast bij Vandaag Inside

Roxane Knetemann is inmiddels vaste gast aan de bar bij Vandaag Inside. Wilfred Genee was deze keer alleen wel op zijn teentjes getrapt dankzij een opmerking van Roxane. Wilfred Genee had namelijk voorgesteld dat Roxane ook zelf haar man ten huwelijk kon vragen. Roxane vond het niet zo’n goed idee, dit terwijl ze op het moment van vragen haar man al ten huwelijk had gevraagd. Roxane Knetemann had dus gelogen tegen Wilfred Genee. Ondanks dat Roxane had gelogen tegen Wilfred, kreeg ze toch nog een heel mooi bosje bloemen van hem.

De datum van de trouwdag staat ook al vast. De knappe wielrenster wilt namelijk trouwen op dezelfde trouwdag als haar ouders. Ook hier heeft haar vriend niks in te zeggen. Roxane heeft duidelijk de broek aan in haar relatie. Ze gaan namelijk op 28 oktober 2023 trouwen!

Roxane heeft een hele moeilijke keuze voor de boeg

Elke vrouw die gaat trouwen weet waar ze het over heeft… de jurk! Roxane vind dat toch wel de moeilijkste keuze. Daarom vroeg ze aan Wilfred Genee, die al drie trouwerijen achter de rug heeft, of hij het moeilijk vond om een pak uit te kiezen. “Een pak is toch makkelijker kiezen dan een jurk” zei Wilfred. De oud-wielrenster is er nog niet helemaal uit of ze een witte jurk wilt. Roxane pakt het allemaal anders aan in haar huwelijk. Eerst vraagt ze haar man ten huwelijk en daarna weet ze nog niet zeker of ze een witte jurk wilt. Ze geeft ook aan dat ze anders dan anders wilt doen. Een speciale bruiloft wordt het in ieder geval wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...