Foto: Roxane Knetemann gooit benen dubbel in stretchy broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd zo nette Roxane Knetemann verrast haar volgers met een spannend kiekje. Ze gooit zonder moeite haar benen even dubbel.

Roxane Knetemann is al een tijdje gestopt met wielrennen. De topsporter heeft de drang om op een of andere manier toch fit te blijven. Ze heeft hier een goede manier voor gevonden. In een stretchy broekje hoeft ze haar benen alleen nog maar even dubbel te gooien.

Roxane Knetemann zoekt naar balans in haar leven

Roxane Knetemann laat weten dat alles in het leven om balans draait. Wanneer je de juiste balans in het leven hebt gevonden kan je alles aan. Iedereen heeft alleen een ander perspectief op balans. Roxanne wilt het liefste alles door elkaar en zoveel mogelijk, dit zodat ze in de avond lekker rustig en stil op de bank kan neerploffen. Wat bij haar balans hoort is natuurlijk even lekker sporten. Af en toe stapt de oud-wielrenster nog op de fiets, maar wat ze nu het vaakst doet is even een rondje hardlopen. Voordat je hier aan begint moet je natuurlijk eerst een goede warming-up houden. Even lekker de beentjes rekken. En goed nieuws voor haar volgers doet ze dat in een stretchy broekje. Jammer genoeg doet ze haar been alleen zo ver omhoog dat haar voet haar achterwerk bedekt. Gelukkig is er meer dan zat om van te genieten!

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann deelt lekkerste beelden van het jaar met volgers
Roxanne Knetemann was even vergeten wat sporten met je moet doen

Vele mensen in Nederland sporten wel eens met regelmaat of gaan een stukje wandelen. Wanneer deze mensen dat doen, doen ze dat vaak voor hun eigen plezier. Roxanne Knetemann was dit tijdens een zwaar sportweekend helemaal vergeten. Ze kon geen plezier halen uit het sporten, terwijl ze zelf altijd zegt dat je dat wel moet hebben. Ze heeft in Egmond mee gedaan aan een halve marathon. Zelf was ze niet tevreden over haal halve marathon. Ze laat een heerlijke foto zien waar ze op het strand aan het ploeteren is. Met haar fiets aan de hand lijkt ze het toch enorm zwaar te hebben. Door dit zware weekend had ze op een gegeven moment geen zin plezier meer in het sporten. Gelukkig een aantal dagen later lijkt ze het plezier alweer terug gevonden te hebben.
Roxane Knetemann is er weer achter gekomen waarom ze is gestopt met wielrennen

Even een snel een paar rondjes neerzetten op de wielrenfiets. Dit dacht ze even gedaan te hebben, maar achteraf viel het allemaal vies tegen. In de 1.17 kwam ze er weer achter waarom ze was gestopt met koersen fietsen. Toch heeft dit ook weer haar ogen geopend waarom het zo’n mooie sport is. Zo zie je maar weer, je humeur kan door sporten binnen enkele tellen helemaal veranderen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.