Foto: Roxane Knetemann deelt lekkerste beelden van het jaar met volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann heeft een ontzettend tof jaar achter de rug en de beste momenten deelt ze graag met haar volgers. 

Roxane Knetemann deelt mooiste hoogtepunten van het jaar

De prachtige analiste heeft een erg mooi jaar achter de rug. Roxane wil daarom haar volgers meenemen in de reis die ze dit jaar heeft doorgemaakt. Dat doet ze aan de hand van een flinke foto compilatie die ze op haar Instagram account plaatst. Op die manier kunnen de volgers van Roxane Knetemann in één keer zien wat de hoogtepunten van het jaar zijn geweest voor deze knappe blondine. En dat waren er nogal veel aan de foto’s te zien.

Lees ook: Foto: Hélène, Roxane en Merel maken droom van VI-kijker waar met zeer intiem kiekje
De climax van Roxane Knetemann

De voormalig wielrenster heeft een druk jaar achter de rug. Daar kwam natuurlijk nog als climax, net voor het einde van het jaar, een bijzondere uitzending van VI bij, waar je hier alles over kan lezen. Maar er waren nog veel meer mooie gebeurtenissen die Roxane graag even op een rijtje zet. Zo heeft ze een aantal keer naar het buitenland mogen reizen en maakten zij en haar vriend bekend dat ze gingen trouwen. Zo gebeurde er in zo’n klein jaartje tijd toch een heleboel. Roxane kan het zelf bijna niet eens bevatten dat er zoveel gebeurd is in zo’n korte tijd. Maar ze geniet gelukkig wel van alle mooie momenten. Roxane kan dus niet wachten op de eerste bijzondere momenten van 2023 en hoopt enorm dat die net zo goed zullen zijn als die van het afgelopen jaar. Roxane Knetemann gaat in ieder geval met een erg goed gevoel het nieuwe jaar in.
De wintermuts van vrolijke Roxane Knetemann

Het is gelukkig niet meer zo koud buiten als een paar weken geleden, maar er was even een tijd dat je niet zonder muts over straat kon. Roxane knetemann koos ervoor om een ontzettend schattig mutsje op te zetten. Zo werd de aantrekkelijke analiste nog net even een stukje interessanter. Met haar vrolijke mutsje op werd Roxane zelf ook een stuk vrolijker leek het wel. En dat zorgde er weer voor dat haar foto’s ook een stuk interessanter werden om naar te kijken. Met haar witte mutsje op leek Roxane wel helemaal te stralen.
Roxane Knetemann is een blij ei op vrolijke foto’s deze winter

De meeste foto’s van Roxane Knetemann hebben één ding met elkaar gemeen. Roxane lijkt namelijk op alle foto’s flink te lachen. Dat is dan ook een klein beetje het geheime wapen van Roxane. Haar lach werkt enorm ontwapenend. Als ze jouw kant op kijkt met haar prachtige glimlach, dan voel je al weer helemaal jezelf smelten. Roxane heeft dat effect op mensen, al helemaal in de koude winter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!