Foto: Roxane Knetemann deelt lekkerste beelden van het jaar met volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann heeft een ontzettend tof jaar achter de rug en de beste momenten deelt ze graag met haar volgers. 

Roxane Knetemann deelt mooiste hoogtepunten van het jaar

De prachtige analiste heeft een erg mooi jaar achter de rug. Roxane wil daarom haar volgers meenemen in de reis die ze dit jaar heeft doorgemaakt. Dat doet ze aan de hand van een flinke foto compilatie die ze op haar Instagram account plaatst. Op die manier kunnen de volgers van Roxane Knetemann in één keer zien wat de hoogtepunten van het jaar zijn geweest voor deze knappe blondine. En dat waren er nogal veel aan de foto’s te zien.

Lees ook: Foto: Hélène, Roxane en Merel maken droom van VI-kijker waar met zeer kiekje
De climax van Roxane Knetemann

De voormalig wielrenster heeft een druk jaar achter de rug. Daar kwam natuurlijk nog als climax, net voor het einde van het jaar, een bijzondere uitzending van VI bij, waar je hier alles over kan lezen. Maar er waren nog veel meer mooie gebeurtenissen die Roxane graag even op een rijtje zet. Zo heeft ze een aantal keer naar het buitenland mogen reizen en maakten zij en haar vriend bekend dat ze gingen trouwen. Zo gebeurde er in zo’n klein jaartje tijd toch een heleboel. Roxane kan het zelf bijna niet eens bevatten dat er zoveel gebeurd is in zo’n korte tijd. Maar ze geniet gelukkig wel van alle mooie momenten. Roxane kan dus niet wachten op de eerste bijzondere momenten van 2023 en hoopt enorm dat die net zo goed zullen zijn als die van het afgelopen jaar. Roxane Knetemann gaat in ieder geval met een erg goed gevoel het nieuwe jaar in.
De wintermuts van vrolijke Roxane Knetemann

Het is gelukkig niet meer zo koud buiten als een paar weken geleden, maar er was even een tijd dat je niet zonder muts over straat kon. Roxane knetemann koos ervoor om een ontzettend schattig mutsje op te zetten. Zo werd de aantrekkelijke analiste nog net even een stukje interessanter. Met haar vrolijke mutsje op werd Roxane zelf ook een stuk vrolijker leek het wel. En dat zorgde er weer voor dat haar foto’s ook een stuk interessanter werden om naar te kijken. Met haar witte mutsje op leek Roxane wel helemaal te stralen.
Roxane Knetemann is een blij ei op vrolijke foto’s deze winter

De meeste foto’s van Roxane Knetemann hebben één ding met elkaar gemeen. Roxane lijkt namelijk op alle foto’s flink te lachen. Dat is dan ook een klein beetje het geheime wapen van Roxane. Haar lach werkt enorm ontwapenend. Als ze jouw kant op kijkt met haar prachtige glimlach, dan voel je al weer helemaal jezelf smelten. Roxane heeft dat effect op mensen, al helemaal in de koude winter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!