Foto: Roxane Knetemann en Merel Ek pronken met vreemd staafje op hun wang tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann en Merel Ek zijn de grootste redenen om De Oranjezomer te volgen en met hun leuke foto’s bewijzen ze dat maar al te graag!

Met Merel Ek en Roxane Knetemann hoef je geen moment jezelf te vervelen

De prachtige verslaggeefsters zijn absoluut de reden om deze zomer De Oranjezomer te blijven volgen. De aantrekkelijke blondines weten met hun knappe looks de kijker van het begin tot het eind van het programma te blijven boeien. Ze weten met elkaar ook het grootste plezier te hebben tijdens het opnemen van het programma. Tussendoor is er ook nog genoeg tijd om even rustig aan te doen en een beetje te ontspannen. Voor het programma begint nemen de twee knappe dames even een foto met elkaar. En die ziet er natuurlijk erg goed uit. Beide dames hebben zich perfect uitgedost voor de aflevering. En zo te zien hebben ze ook nieuwe microfoons meegekregen, dus de knappe vrouwen zijn nu nog beter te verstaan in De Oranjezomer. Daar kan je dus je op verheugen.

Lees ook: Video: Noa Vahle proeft kleverig goedje van Roxane Knetemann in Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

De Oranjezomer heeft een geweldig formule te pakken

In het begin werd nog even getwijfeld over de bezetting van het programma De Oranjezomer, maar inmiddels is iedereen wel overtuigd van de kracht van het programma. Dat komt voornamelijk door de mensen die elke dag aan tafel zitten. Ze weten het bij De Oranjezomer namelijk voor elkaar te krijgen om altijd de studio vol te stouwen met prachtige blondines. En dat is voor de kijker thuis wel echt een feestje voor het oog. Die heeft namelijk echt voldoende moois om naar te kunnen kijken tijdens een uitzending. Wat wil je nou nog meer als fan van het programma?

Lees ook: Video: Rutger Castricum geniet van het ‘lekkere vlees’ van Merel Ek tijdens Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Fans van De Oranjezomer zijn helemaal blij met de komst van Roxane Knetemann

De prachtige verslaggeefster is helemaal op haar plek bij De Oranjezomer. En de fans van het programma zijn ook erg fan geworden. Roxane weet niet alleen alles over de Tour de France en het wielrennen in het algemeen, maar kan ook prima meepraten over andere onderwerpen. Daarbij is ze een heerlijke verschijning om te zien. Met haar verleidelijke blik en strakke pakjes weet de blondine keer op keer het publiek te imponeren. En daar hoeft ze niet eens zo heel erg veel voor te doen.

Ook Merel Ek valt goed in de smaak bij het grote publiek

Als je het hebt over geliefde blondines, dan moet Merel Ek ook zeker in dat rijtje. De knappe dame gaat ook al even wat langer mee natuurlijk, aangezien ze ook vaak zat bij Vandaag Inside is aangeschoven. Maar in De Oranjezomer doet de knappe verslaggeefster het natuurlijk ook ontzettend leuk. Het publiek weet ze in ieder geval altijd erg te vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.