Foto: Roxane Knetemann en Merel Ek pronken met vreemd staafje op hun wang tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann en Merel Ek zijn de grootste redenen om De Oranjezomer te volgen en met hun leuke foto’s bewijzen ze dat maar al te graag!

Met Merel Ek en Roxane Knetemann hoef je geen moment jezelf te vervelen

De prachtige verslaggeefsters zijn absoluut de reden om deze zomer De Oranjezomer te blijven volgen. De aantrekkelijke blondines weten met hun knappe looks de kijker van het begin tot het eind van het programma te blijven boeien. Ze weten met elkaar ook het grootste plezier te hebben tijdens het opnemen van het programma. Tussendoor is er ook nog genoeg tijd om even rustig aan te doen en een beetje te ontspannen. Voor het programma begint nemen de twee knappe dames even een foto met elkaar. En die ziet er natuurlijk erg goed uit. Beide dames hebben zich perfect uitgedost voor de aflevering. En zo te zien hebben ze ook nieuwe microfoons meegekregen, dus de knappe vrouwen zijn nu nog beter te verstaan in De Oranjezomer. Daar kan je dus je op verheugen.

Lees ook: Video: Noa Vahle proeft kleverig goedje van Roxane Knetemann in Oranjezomer
De Oranjezomer heeft een geweldig formule te pakken

In het begin werd nog even getwijfeld over de bezetting van het programma De Oranjezomer, maar inmiddels is iedereen wel overtuigd van de kracht van het programma. Dat komt voornamelijk door de mensen die elke dag aan tafel zitten. Ze weten het bij De Oranjezomer namelijk voor elkaar te krijgen om altijd de studio vol te stouwen met prachtige blondines. En dat is voor de kijker thuis wel echt een feestje voor het oog. Die heeft namelijk echt voldoende moois om naar te kunnen kijken tijdens een uitzending. Wat wil je nou nog meer als fan van het programma?

Lees ook: Video: Rutger Castricum geniet van het ‘lekkere vlees’ van Merel Ek tijdens Oranjezomer
Fans van De Oranjezomer zijn helemaal blij met de komst van Roxane Knetemann

De prachtige verslaggeefster is helemaal op haar plek bij De Oranjezomer. En de fans van het programma zijn ook erg fan geworden. Roxane weet niet alleen alles over de Tour de France en het wielrennen in het algemeen, maar kan ook prima meepraten over andere onderwerpen. Daarbij is ze een heerlijke verschijning om te zien. Met haar verleidelijke blik en strakke pakjes weet de blondine keer op keer het publiek te imponeren. En daar hoeft ze niet eens zo heel erg veel voor te doen.

Ook Merel Ek valt goed in de smaak bij het grote publiek

Als je het hebt over geliefde blondines, dan moet Merel Ek ook zeker in dat rijtje. De knappe dame gaat ook al even wat langer mee natuurlijk, aangezien ze ook vaak zat bij Vandaag Inside is aangeschoven. Maar in De Oranjezomer doet de knappe verslaggeefster het natuurlijk ook ontzettend leuk. Het publiek weet ze in ieder geval altijd erg te vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!