Video: Rutger Castricum geniet van het ‘lekkere vlees’ van Merel Ek tijdens Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek deelt een heel tragisch verhaal met de kijkers van De Oranjezomer. Maar Rutger Castricum komt met een scherpe opmerking.

Rutger Castricum heeft toch wel een gevatte opmerking naar Merel Ek

De presentator staat toch wel een beetje bekend om zijn kwajongens imago, waar hij niet vanaf komt. En in plaats van daar nog steeds heel hard tegen te vechten, heeft Rutger dat imago maar een beetje omarmt. Maar bij zijn kwajongens imago komt natuurlijk ook een foute opmerking of twee kijken. En dus kan de presentator het niet laten om eventjes wat te zeggen wanneer Merel Ek met een erg zielig verhaal komt. De aflevering van De Oranjezomer werd er in ieder geval wel een stuk interessanter van.

Lees ook: Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk blond trio bij Oranjezomer

Merel Ek deelt bijzonder verhaal over wespenaanval

De knappe verslaggeefster sluit regelmatig aan bij het programma De Oranjezomer om alles te vertellen over sport en politiek, maar soms ook gewoon om even lekker te kletsen aan tafel. Zo heeft ze het samen met de andere mensen in het programma over van alles en nog wat. Een van de onderwerpen die de revue passeerde was een wespensteek. Zeker nu de zomer er weer is, zijn wespen toch wel een probleem wat aangepakt dient te worden. Merel is wel eens aangevallen door een wesp en liet toen haar telefoon uit schrik op de grond vallen. Dat is natuurlijk niet fijn. Rutger had er wel een verklaring voor, want “wespen komen gewoon af op lekker vlees.” De presentator moest erg lachen om zijn eigen grap, terwijl hij verlokkelijk naar Merel keek.
Merel Ek is inmiddels wel wat gewend bij De Oranjezomer

De prachtige presentatrice kon de opmerking van Rutger prima hebben. Ze is wel wat ergers gewend. De Oranjezomer valt over het algemeen mee, maar de voorloper van het programma, Vandaag Inside, was een stukje heftiger. Daar haalde de heren eigenlijk aan de lopende band grappen uit met Merel. Het is dus niet zo gek dat ze inmiddels voor dit soort grappen en grollen een dikke huid heeft opgebouwd. De aantrekkelijke verslaggeefster wist moeiteloos de opmerking te incasseren en ging als een pro door met het programma. Zo laat Merel Ek eventjes zien hoe het natuurlijk hoort.

Lees ook: Merel Ek deelt haar meest foto met vertrekkende Mark Rutte

De Oranjezomer weet voor alsnog goed uit te pakken

Het zomerse programma weet voor alsnog erg goed door te zetten. Waar er zorgen bestonden over de koers van het programma en of het wel leuk genoeg zou zijn, lijken die toch niet gegrond. Hélène Hendriks weet week na week de leukste show klaar te zetten. Dat doet ze natuurlijk niet alleen, maar met een beetje hulp van haar gasten, zoals Rutger Castricum en Merel Ek. De leuke mix van gasten maakt De Oranjezomer een heerlijk programma om te volgen. En met al dat sportnieuws tussendoor, steek je er ook nog eens wat van op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.