Foto: Rose Bertram prijst eigen troeven aan in knellende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram deelt een kiekje via Instagram. De blondine laat weten klaar te zijn om lekker los te gaan in dit knellende jurkje..

Rose Bertram vindt het weer eens tijd om lekker erop uit te gaan. De blondine laat via Instagram weten dat ze zin heeft in een nachtje feesten en ze kleedt zich dan ook zeker naar deze gelegenheid. We kennen Rose natuurlijk deels om haar prachtige en meedogenloze outfits, maar de outfit die de blondine nú weer online zet, stoot elke andere outfit van de troon..

Rose Bertram geeft troeven geen ruimte in knellende jurk

Op de video die Rose Bertram online zet via Instagram is te zien hoe de blondine zich klaarmaakt voor een avondje uit. Rose heeft zin om lekker te feesten en doet dat dan ook in een al te feestelijke outfit. Met een knalrode jurk aan, knalrode lippenstift en een stel mooie kettingen is deze outfit meer dan compleet. Het is inmiddels niks nieuws meer voor Rose, maar de blondine heeft wederom voor een uiterst jurk gekozen. Met een vrij open voorkant laat Rose haar troeven goed naar voren komen. Echter lijkt het jurkje wel aardig strak te zitten. Heeft het model wel genoeg beweegruimte in deze knellende outfit? Ze neemt nog een paar poses aan voor de video, laat nog haar achterkant zien en zou het liefste direct hierna de club instappen. Rose is klaar om helemaal los te gaan op de dansvloer! En met dit knellende jurkje, wordt dat nog een hele opgave. Want veel beweegruimte krijgt de blondine niet..

Lees ook: Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

Rose Bertram deelt meer verjaardagsfoto’s

Onlangs was onze prachtige blondine Rose Bertram jarig, en daar hoort natuurlijk een spetterend verjaardagsfeest bij. Zo deelt de blondine meerdere foto’s via Instagram van het grote feest. Het is in ieder geval duidelijk dat veel mensen om Rose geven, want dit feest leek er eentje om nooit meer te vergeten. Samen met haar prachtige vriendinnen poseerde de blondine in maar al te outfits. Onder andere Jaimie Vaes, ex van Lil’ Kleine, en Marco Verratti, profvoetballer bij PSG, waren aanwezig op het spetterende feest. Op de foto’s is ook te zien dat Rose er écht alles aan heeft gedaan om het feest zo mooi mogelijk op te maken, want het ziet er maar al te luxe uit. De blondine heeft zelfs speciaal voor het feest een gouden tand laten zetten, die goed samen gaat met haar open jurkje. Dit jurkje is niet alleen vrij open, maar ook nog eens doorschijnend. Ook laat de blondine nog even haar achterkant zien, waar alleen haar blote rug te zien is. Het jurkje slaat de rug dus even over, qua bedekking..

Lees ook: Foto: Rose Bertram viert feestje in meest jurkje ooit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!