Foto: Rose Bertram prijst eigen troeven aan in knellende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram deelt een intiem kiekje via Instagram. De blondine laat weten klaar te zijn om lekker los te gaan in dit knellende jurkje..

Rose Bertram vindt het weer eens tijd om lekker erop uit te gaan. De blondine laat via Instagram weten dat ze zin heeft in een nachtje feesten en ze kleedt zich dan ook zeker naar deze gelegenheid. We kennen Rose natuurlijk deels om haar prachtige pikante en meedogenloze outfits, maar de outfit die de blondine nú weer online zet, stoot elke andere outfit van de troon..

Rose Bertram geeft troeven geen ruimte in knellende jurk

Op de video die Rose Bertram online zet via Instagram is te zien hoe de blondine zich klaarmaakt voor een avondje uit. Rose heeft zin om lekker te feesten en doet dat dan ook in een al te feestelijke outfit. Met een knalrode jurk aan, knalrode lippenstift en een stel mooie kettingen is deze outfit meer dan compleet. Het is inmiddels niks nieuws meer voor Rose, maar de blondine heeft wederom voor een uiterst intieme jurk gekozen. Met een vrij open voorkant laat Rose haar troeven goed naar voren komen. Echter lijkt het jurkje wel aardig strak te zitten. Heeft het model wel genoeg beweegruimte in deze knellende outfit? Ze neemt nog een paar poses aan voor de video, laat nog haar achterkant zien en zou het liefste direct hierna de club instappen. Rose is klaar om helemaal los te gaan op de dansvloer! En met dit knellende jurkje, wordt dat nog een hele opgave. Want veel beweegruimte krijgt de blondine niet..

Lees ook: Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram deelt meer intieme verjaardagsfoto’s

Onlangs was onze prachtige blondine Rose Bertram jarig, en daar hoort natuurlijk een spetterend verjaardagsfeest bij. Zo deelt de blondine meerdere foto’s via Instagram van het grote feest. Het is in ieder geval duidelijk dat veel mensen om Rose geven, want dit feest leek er eentje om nooit meer te vergeten. Samen met haar prachtige vriendinnen poseerde de blondine in maar al te intieme outfits. Onder andere Jaimie Vaes, ex van Lil’ Kleine, en Marco Verratti, profvoetballer bij PSG, waren aanwezig op het spetterende feest. Op de foto’s is ook te zien dat Rose er écht alles aan heeft gedaan om het feest zo mooi mogelijk op te maken, want het ziet er maar al te luxe uit. De blondine heeft zelfs speciaal voor het feest een gouden tand laten zetten, die goed samen gaat met haar open jurkje. Dit jurkje is niet alleen vrij open, maar ook nog eens doorschijnend. Ook laat de blondine nog even haar achterkant zien, waar alleen haar blote rug te zien is. Het jurkje slaat de rug dus even over, qua bedekking..

Lees ook: Foto: Rose Bertram viert feestje in meest gewaagde jurkje ooit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.