Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram was aanwezig bij de British Fashion Council Awards! hier had de blondine natuurlijk een spetterende outfit voor uitgekozen, met wel een héél apart gat in haar jurkje..

Rose Bertram deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine was zowaar aanwezig bij de British Fashion Council Awards. Hier ging ze natuurlijk in een zo spetterende outfit mogelijk naartoe, en of dat gelukt is, is geen twijfel over mogelijk. Ze ging in een spectaculaire jurk, met een gat op een wel héél rare plek. Rose kiest er tóch voor om hem aan te trekken..

Rose Bertram toont vreemd gat in glitterjurkje

Rose Bertram was aanwezig bij de British Fashion Council Awards. Dat is een fashion-show, dus daar hoort natuurlijk een zo goed mogelijke outfit bij! Hier had de blondine dan ook écht alles voor uit de kast getrokken, want de outfit waarmee Rose kwam aanzetten, kreeg gegarandeerd de aandacht van iedereen in de zaal! Via Instagram deelt ze de beelden van dit jurkje. Rose droeg een gouden glitterjurk. Vol trots presenteert ze het kledingstuk op de rode loper, met een mooie pose. De blondine weet natuurlijk als geen ander hoe je moet poseren, dus de foto’s zijn wonderbaarlijk uitgekomen! Echter lijkt er wel één ding uiterst op te vallen aan de outfit van Rose. Ze heeft op een wel héél gekke plek een gat in d’r jurk. Waarschijnlijk hoort dit natuurlijk gewoon bij het design, alleen dit gat zorgt er wel voor dat het net een flink stuk pikanter wordt. Niet erg voor haar volgers en fans dus, Rose heeft nog een outfit aangetrokken! Ook de pers bij de award-show kreeg hierdoor tóch een nét iets leukere avond.

Lees ook: Foto: Rose Bertram deelt foto in kort tijgerpakje

Rose Bertram deelt grappige video in uiterst pakje

Onlangs leek het Rose Bertram een goed idee om de ‘behind the scenes’ van één van haar fotoshoots online te gooien. En dat ging er grappig aan toe, vond de blondine zelf. In ieder geval is het aan deze video te zien dat Rose Bertram niet alleen een bloedmooi uiterlijk heeft, maar ook nog een uiterst grappige dame is! Twee vliegen in één klap dus. We zien Rose, die voor de camera aan het poseren is. Het pakje dat ze aanheeft is uiterst , en moeilijk om je ogen vanaf te houden. Het prachtige van Rose past perfect in dit pakje, dat maar tot haar middel loopt. Haar prachtige benen zijn dus volledig ontkleed. Deze foto’s waren voor de cover van het blad ‘Grazia’. Veel lachen, gieren en brullen dus, tijdens deze fotoshoot met Rose Bertram. Hoe verder in de video, hoe meer outfits de blondine aantrekt voor de camera. Het was de geluksdag van de fotograaf, want naast een pak zonder broek, poseerde de blondine ook nog in een jas met niks eronder. Helemaal niks..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.