Foto: Rose Bertram deelt gewaagde foto in kort tijgerpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram heeft weer een nieuwe fotoshoot achter de rug. Deze is nóg pikanter dan gewoonlijk. Snel kijken dus!

Rose Bertram deelt intieme beelden via Instagram. Inmiddels is dat natuurlijk geen verrassing meer voor haar volgers, want model Rose deelt regelmatig kiekjes van haar fotoshoots. Alleen zó verrassend en intiem als deze foto’s zien we ze zelfs bij deze Belgische schone zelden. De blondine is duidelijk op één missie; haar volgers verleiden!

Rose Bertram schittert tijdens fotoshoot in kort tijgerpakje

Rose Bertram deelt natuurlijk vaak via Instagram haar fotoshoots. De blondine is duidelijk trots op haar poses en haar talent voor model staan. Nu deelt Rose ook weer zo’n foto, waar ze een trotse houding aanneemt in een pikante outfit. De blondine verwent haar volgers opnieuw met een uitdagende foto! Op de foto is te zien hoe Rose in een klein tijgerpakje poseert. Met een vestje en een extreem kort rokje van panterprint kijkt de blondine vol trots de camera in. Echter zie je niet precies of Rose de camera inkijkt, want ze heeft een stoere zonnebril voor d’r ogen. Deze fotoshoot was voor Christian Dior, één van de grote wereldmerken waarvoor Rose vaker model staat. De blondine is zeker geen amateur meer, want ook staat ze op de covers van grote bladen als Grazia, of Vogue. Rose Bertram is uitgegroeid tot een internationale ster!

Lees ook: Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Rose Bertram laat open vestje wapperen in de wind

Onlangs was het wéér raak met Rose Bertram en haar prettige kiekjes. Dit keer poseerde de blondine voor Grazia, en was het wederom weer lekker pikant. Rose was te zien in een alledaagse outfit. Althans, niet volledig alledaags, want met zó weinig kleding gaat de blondine waarschijnlijk niet vaak over straat. Ze draagt een lange, bruine zomerse jas. Dat was een luchtige keus, aangezien ze er niks onder aan had. Ze wist alles nog maar nét te bedekken voor de camera. Hierna deelt de blondine nog een pose, alleen deze lijkt iets meer bedekt te zijn. Zeg maar gerust veel meer, want de tweede outfit die Rose presenteert is een échte herfstoutfit. Met een lange jas en een uitdagende blik presenteert de blondine deze outfit. Echter lijkt de eerste outfit van Rose tóch meer in de smaak te vallen bij haar volgers. Het is duidelijk wat die willen, en dat is hoe pikanter, hoe beter. Rose weet dus heel goed hoe ze hiermee moet omgaan, door middel van vele pikante kiekjes plaatsen op haar sociale media. Gaan we binnenkort nog meer kunnen genieten van Rose? In ieder geval boft Grazia maar met zo’n bloedmooi model…

Lees ook: Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.