Foto: Rose Bertram dreigt haar zwemtopje te verliezen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het super knappe model Rose Bertram is bezig met het maken van een heerlijke foto, maar dan verliest ze bijna de controle over haar magistrale topje.

Rose Bertram komt in de problemen door knap topje

De bloedmooie dame met de krullen, Rose Bertram kwam onlangs bijna in de problemen vanwege haar prachtige topje. De aantrekkelijke vrouw had namelijk besloten om even een geweldige foto van zichzelf te maken in haar spannende kledingstuk, maar was daarbij vergeten dat ze een super klein topje had aangetrokken. En omdat haar topje zo klein was, zakte hij gewoon bijna af. Rose haar mooie vormen konden maar moeilijk in bedwang worden gehouden. Uiteindelijk wist Rose Bertram het voor elkaar te krijgen om een reeks aan verrukkelijke foto’s te produceren voor haar fans, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Lees ook: Video: Rose Bertram prikt door haar flinterdunne shirtje heen
Knappe Rose Bertram doet alles voor de mooie foto

Het zeer aantrekkelijke model doet natuurlijk alles om ervoor te zorgen dat ze de mooiste foto’s klaar heeft staan voor haar volgers om naar te kijken. Daarbij vindt Rose het helemaal niet erg om af en toe even een heel erg klein badpakje aan te trekken. Ze weet namelijk dat haar volgers daar intens van zullen smullen. En dat is zeker wat waard. De prachtige dame zorgt er daarom ook voor dat ze er altijd goed uit ziet. Want hoe beter Rose voor de dag komt, des te blijers zijn haar volgers. En aangezien Rose het als model natuurlijk een beetje moet hebben van haar populariteit, zorgt ze er wel voor dat haar volgers altijd aan het genieten zijn. Zo weet de knappe brunette zichzelf goed door het medialandschap te worstelen, met haar trouwe fans aan haar zijde.

Het prachtig gevormde van Rose Bertram

De enorm knappe brunette heeft een waar je u tegen zegt. Ze heeft heerlijke vrouwelijke vormen waar je simpelweg niet omheen kan. En dat is natuurlijk wel eventjes genieten geblazen. De prachtige dame weet heel Nederland dan ook te verleiden met haar fantastische foto’s. En dat is niet geheel zonder reden. Want in al die jaren dat Rose actief is als model, heeft ze natuurlijk wel gewoon geleerd hoe je de beste foto maakt. Daar is de knappe dame ook enorm goed in geworden.

Lees ook: Foto: Feestende Rose Bertram prikt door haar topje heen
Rose Bertram heeft een goed gevoel voor strakke pakjes

Een van de belangrijkste redenen dat Rose Bertram er zo goed uit ziet op haar foto’s is dat de fantastische dame altijd erg goed gekleed is. Met haar heerlijke outfits weet Rose namelijk haar volgers helemaal wild te maken. En daar heeft ze niet heel erg veel voor nodig. Met slechts een strak jurkje of een mooi badpakje weet de knappe dame al haar volgers al te laten watertanden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!