Foto: Feestende Rose Bertram prikt door haar topje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Rose Bertram had een hele wilde avond, waar natuurlijk een bijzonder mooi pakje bij hoorde. 

Rose Bertram laat veel van zichzelf zien in topje

Het knappe model laat ontzettend veel van zichzelf zien in haar nieuwste fotoreeks. Het is wel een beetje overweldigend, want de nieuwe Instagram post van Rose bestaat uit ontzettend veel leuke foto’s. Maar op elke foto draagt Rose hetzelfde prachtige zilverkleurige pakje met glitters. En dat pakje geeft je meer zicht op het aantrekkelijke lijf van Rose Bertram dan je misschien had verwacht. Rose heeft namelijk niks onder haar topje aangetrokken en dat valt op de foto meteen op. Rose prikt namelijk een klein beetje door haar topje heen. En dat zorgt ervoor dat al haar volgers helemaal wild worden van deze prachtige plaatjes. Rose Bertram weet de gemoederen in ieder geval erg hoog te houden met haar ongelooflijk mooie plaatjes. De knappe dame met de krullen zou absoluut vaker dit soort kiekjes mogen posten.

Lees ook: Rose Bertram maakt volgers helemaal wild met foto’s in piepkleine zwemkleding
Het strakke van model Rose Bertram

Als model zorgt Rose Bertram ervoor dat haar er ten allen tijden top uit ziet. Dat is namelijk onderdeel van haar werk. Het zorgt er ook voor dat de foto’s die Rose maakt, ook als ze niet aan het werk is, er altijd goed uit zien vanwege haar ongelooflijke knappe . Haar fans zijn haar daar natuurlijk ongelooflijk dankbaar voor, want die mogen naar de prachtige foto’s van deze dame kijken. En dat doen ze natuurlijk maar al te graag. Al helemaal als Rose ook nog eens een pakje aantrekt waar haar troeven extra goed in te zien zijn. De prachtige vrouw weet wel hoe ze haar volgers moet betoveren.

Lees ook: Video: Rose Bertram prikt door haar flinterdunne shirtje heen

Dit is niet de eerste keer voor Rose Bertram

Het lijkt wel alsof de knappe dame een afkeur heeft voor iets dragen onder haar kleren. En dat mag natuurlijk. Maar het is niet de eerste keer dat Rose Bertram iets post wat zo verleidelijk is dat haar volgers wegsmelten achter hun scherm. Kijk maar naar deze video, waarin Rose Bertram precies hetzelfde doet als in haar verleidelijke foto’s aan het begin van dit artikel. Rose weet ook wel wat haar volgers willen zien en is zeker niet de moeilijkste om dat dan ook te geven. Daarom is de knappe dame ook zo populair op Instagram.
Rose Bertram laat je helemaal wegsmelten

Het valt niet te ontkennen; Rose Bertram is een zeer hete dame. En daarom worden al die foto’s en video’s van haar ook zo gewaardeerd. Want iedereen vindt het natuurlijk leuk om te mogen kijken naar een knappe dame. Rose vindt het ook wel leuk om haar volgers helemaal te zien smelten van haar hete plaatjes. En dus gaat ze daar nog eventjes mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.