Foto: Romy Monteiro showt haar favoriete strakke pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro laat zien wat ze in huis heeft. Dit keer gaat het haar niet om haar zangkunsten, maar om haar nieuwste sportpakje…

Romy promoot in haar nieuwste story het merk Stronger. Een merk dat geobsedeerd is door sterke vrouwen, en voor hen speciaal ontworpen sterke kleding maakt. Hun specialiteit: sportpakjes. Zolang vrouwen zich mooi, vrij en comfortabel voelen, heeft Stronger z’n doel bereikt. Bij Romy werkt deze formule meteen al héél goed! Haar grote favoriet is dit knalblauwe setje. Ze ziet er inderdaad schitterend uit!

Romy Monteiro zit strak in sportpak

Het vergt toch een hoop zelfverzekerdheid, zo’n sportpakje. Dankzij de stretchy stof is je hele lijf zichtbaar, dus moet je van goede huize komen om vrij rond te lopen. Sterke vrouwen als Romy Monteiro doen dit uiteraard met gemak! Dankzij deze foto van Romy zien we meteen wat het handelsmerk van dit merk lijkt te zijn: zo strak mogelijk, maar niet letterlijk adembenemend. Romy heeft in dit hemelblauwe pakje nog genoeg ruimte om naar zuurstof te happen. Wij als kijker krijgen het er toch aardig benauwd van! 

Topfitte Romy Monteiro is sterker dan ooit

Het zal écht niet alleen door het nieuwe pakje komen, maar het is duidelijk te zien dat Romy Monteiro beter dan ooit in haar vel zit. Een gezonde relatie, regelmatige workouts, leuk werk – het is aan de stralende zangeres af te zien! Wie weet kan ze het sportpakje nog professioneel inzetten ook: je zou toch zeggen dat als je zo’n strakke outfit draagt, je nóg hogere noten kunt bereiken!

Zangeres loopt een blauwtje

Haar favoriete outfit heeft ook nog haar favoriete kleur. In dit geval is dat lichtblauw. De kleur van de lucht, vrijheid en dus ook van Romy. De bijna dertiger loopt meestal, tijdens haar echte werk als musical ster of actrice in kleding die voor haar is uitgekozen. Maar nu krijgt ze van het vrouwen merk alle vrijheid om als zelfstandige influencer zelf te kiezen wat ze maar wilt. Eenmaal vrijgelaten komt ze vervolgens met nog meer verrassingen trouwens.

Monteiro trekt alles uit de kast

In het filmpje laat ze enkel haar favoriet zien, maar tijdens de promotie binnenkort komen nog veel meer outfits in allerlei kleuren aan bod. Wil je Romy dus zien met nog meer kleur, strakheid en ook wat diverser, dan kan dit tijdens de promotie. Hiervoor kan ze alles uit haar eigen kast trekken, want ze heeft genoeg andere kleding van haar favoriete merk die ze maar al te graag toont.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.