Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Romy Monteiro moest haar eigen vertrouwde Amsterdam inruilen voor het prachtige Zwitserland. Ze was daar om te mogen zingen voor een bruiloft. En dat vond Romy zo bijzonder dat ze daar meteen ja tegen zei. Al helemaal omdat de bruiloft wordt gehouden op een bijzondere locatie. Romy kon simpelweg niet weigeren. Daardoor mist ze natuurlijk wel het een en ander thuis, maar dat haalt ze wel weer in. Eerst moet ze zich focussen op een prachtige lied vertolken in haar doorschijnende galajurk.

Lees ook: Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy moet helaas de Pride missen

Het zou voor Romy de eerste keer worden dat ze de Pride in Amsterdam mee zou maken. Helaas voor Romy zorgt de bruiloft ervoor dat ze het grootse evenement niet mee kan maken. En dat is natuurlijk weer erg jammer. Helaas geen grandioos glitterpakje voor Romy. Maar om even te compenseren heeft ze maar een doorschijnend glitterjurkje aangetrokken. En het jurkje oogt misschien wat liever, maar is ook zeker niet lelijk. Sterker nog, het jurkje ziet er bijzonder aantrekkelijk uit, met Romy erin dan. Al zijn er waarschijnlijk veel mensen die Romy liever zonder het glitterjurkje zien.

Romy Monteiro is knapste bruidsmeisje

Van alle vrouwen op het feestje, inclusief de bruid, was Romy Monteiro toch echt de knapste die aanwezig was. En dat viert ze met een reeks aan knappe foto’s van zichzelf. De meeste daarvan zijn door haar vriend gemaakt, die er geen probleem mee heeft om leuke foto’s van Romy te moeten maken. Het voelt voor hem als een voorrecht dat hij zoveel knappe foto’s mag maken van Romy. De vriend van Romy Monteiro laat dan ook geen enkel moment voorbij gaan om een foto te kunnen schieten. En al zijn foto’s zien er ook hartstikke goed uit, dus daar mag hij lekker mee door gaan.

Romy trakteert op video met zwoele blik

Romy deelt vervolgens nog maar een knappe foto van zichzelf in de erg aantrekkelijke jurk. Op deze foto heeft ze even een van haar meest zwoele blikken opgezet. Zo weet ze een hoop van haar mannelijke volgers in ieder geval goed te imponeren. Romy vindt het heerlijk om verleidelijke foto’s van zichzelf te maken. Nu ze zo’n ongelooflijk leuk kledingstuk tot haar beschikking heeft, moet ze natuurlijk daar wel gebruik van maken door zoveel mogelijk mooie foto’s te plaatsen. Romy zorgt ervoor dat haar volgers de komende tijd niks te klagen hebben.

Wanneer trouwt Romy Monteiro zelf?

Doet de bruiloft al wat gevoelens bij Romy oplaaien, waardoor ze zin krijgt om zelf in het huwelijksbootje te stappen? Daar lijkt het voor alsnog niet op, al heeft Romy op de bruiloft met haar vriend wel een enorm leuke tijd beleefd. Romy is echter zelf nog niet klaar om aan het huwelijksavontuur te beginnen. Maar andere hun bruiloft bezoeken, dat is geen enkel probleem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!