Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap . Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Romy Monteiro heeft een ontzettend strak broekje

De knappe zangeres en actrice Romy Monteiro heeft een ongelooflijk knap . Dat weet inmiddels iedereen wel. maar Romy moest daar kennelijk zelf ook nog even achter komen. Inmiddels heeft de knappe brunette zichzelf helemaal uitgevogeld. En dat deed ze via de spiegel. Romy had namelijk een erg strakke broek aan en om te kijken hoe die stond ging ze even voor de spiegel staan en nam ze een foto. En dat beviel zo goed dat ze de foto wel moest delen met anderen. Op haar Instagram pagina deelt Romy de foto met haar volgers en die bevestigen wat Romy nu zelf ook al dacht. De broek staat haar ontzettend goed.

Lees ook: Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

Romy Monteiro in paars pakje krijgt behoorlijk wat aandacht

Met het paarse pakje heeft Romy Monteiro meteen al haar goede kanten belicht. Niet alleen komt haar strakke bijzonder goed over in het stukje paarse stof, kijk maar naar haar strakke buik, maar ook haar verleidelijke vormen van voor en achter staan er mooi op. Romy gaat er wel eventjes bij liggen, want de work-out die ze gaat doen in het pakje is al zwaar genoeg. Met haar paarse trainingspakje weet Romy in ieder geval heel veel mensen blij te maken. Dat zie je wel uit de reacties die er komen op het wonderbaarlijke kiekje. Daaruit blijkt maar weer hoe geliefd Romy is op Instagram en ver daarbuiten. De prachtige zangeres en actrice weet met haar ongekende foto altijd mensen helemaal omver te blazen.
Romy Monteiro verleidt in natuurfoto

Met haar verleidelijke is het natuurlijk geen wonder dat fotografen Romy Monteiro zo graag op de foto willen zetten. De aantrekkelijke dame doet het namelijk bijzonder goed op foto’s. Ze heeft ook al even kunnen oefenen, aangezien haar vriend een fotograaf is. Dat is eigenlijk gewoon een beetje valsspelen natuurlijk. Maar dat maakt verder niet uit, want het resultaat is dat elke foto met Romy Monteiro er zo goed uit ziet dat je niet meer om haar heen kan. Neem bijvoorbeeld de prachtige foto hierboven. Daarop zit Romy heerlijk in haar tuin te werken, maar neemt daarbij een extra verleidelijke houding aan. Zo weet ze natuurlijk al haar volgers helemaal te betoveren.

Het van Romy Monteiro kan je niet negeren

Natuurlijk heeft de knappe brunette een ongelooflijk goed , maar op foto’s als die hierboven moet je gewoon simpelweg een keer of drie ernaar kijken. Want elke keer dat je naar de foto van Romy kijkt, valt je weer compleet wat nieuws op. En dat is natuurlijk toch wel bijzonder. Met haar verleidelijke weet Romy Monteiro keer op keer haar volgers te imponeren. En dat blijft ze doen zolang de reacties van haar volgers zo positief blijven als ze nu zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!