Foto: Romee Strijd laat zich aankleden door haar fans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het topmodel Romee Strijd heeft altijd de prachtigste outfits aan. Toch heeft ze dit keer haar fans nodig om zich te laten aankleden. Want wat is nou de beste outfit voor Romee om in te flaneren tijdens het festival Coachella?

Romee Strijd showt outfits voor Festival

Romee Strijd verrast ons altijd met haar mooie outfits. Met Romee haar blonde haren en eindeloze lange benen lijkt haar alles goed te staan. Toch wil Romee graag een keer de mening van al haar volgers hebben over haar kledingkeuzes. Het bekende festival Coachella is binnenkort weer en de kledingstress begint bij alle sterren. Romee heeft samenwerkingen met heel veel verschillende kleding merken dus het topmodel haar kledingkast ligt waarschijnlijk helemaal vol. Aan keuze dus geen gebrek. Om alvast in de Coachella sferen te komen deelt Romee een foto met haar outfits van voorafgaande jaren. De eerste outfit is een stoere oversized blazer met een stoere zwarte riem. Natuurlijk draagt ze een super kort broekje waar Romee haar bruine benen goed in uitkomen.
Lees ook: Foto: Romee Strijd veroorzaakt file met uitdagende pose

Bekende sterren geven Romee mening

De andere outfits van Romee Strijd bestaan uit een bijpassende fel gele top en soort onder broek waar de blondine in ieder geval de aandacht van iedereen mee trekt. Bijna alle outfits laten veel huid van Romee zien wat niemand natuurlijk erg vind. Sommige outfits bestaan zelfs alleen uit een niets bedekkend bovenstukje. Wat ook opvalt zijn de stoere boots of cowboy laarzen die Romee bij de meeste aantrekt. Romee vraagt dus wat haar volgers hun favoriete outfit is. Onder Romee haar volgers vallen ook behoorlijk wat grote namen. Zo reageert mede topmodel Jasmine Tookes dat ze outfit 1 & 3 het allermooist vindt en dat ze niet kan wachten om Romee op het festival te zien.

Coachella is spannend feest in Amerika

Coachella is een 6 daags festival dat wordt gehouden in de woestijn in Californië, Amerika. Het festival staat in het teken van verschillende muziekpodia waar de grootste artiesten ter wereld optreden. Een ticket voor alleen het festival kost je bijna 400 euro. Het is een mega bekend fenomeen onder de grote sterren. Hierbij is het voor hun ook noodzakelijk om er zo bijzonder en mooi mogelijk bij te lopen. Vaak zien we spannende outfits voorbij komen van badpakken tot dierenvellen in alle kleuren en soorten. Romee Strijd is er natuurlijk ook aanwezig met haar modellen vriendinnen. Naast muziek zijn er ook veel speciale ruimtes waar mensen kunnen samen komen. Zo mogen en kunnen al je grootste dromen werkelijkheid worden tijdens het festival.

Romee Strijd geniet van groene smurrie

Romee Strijd is regelmatig te vinden in één van haar lievelingssteden New York. Hier drinkt de blondine heel graag een super gezond sapje of drankje. Want het is natuurlijk wel belangrijk om fit te blijven als top model. Dit keer dronk ze een koude groene matcha koffie. Matcha is een super food en veel influencers zweren erbij. Of het ook lekker is zijn de meningen over verdeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!