Foto: Romee Strijd veroorzaakt file met uitdagende pose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd was even gevlucht naar het zonnige Los Angeles. Of deze blonde schoonheid daar op haar plek is? Deze foto zegt méér dan genoeg!

Romee Strijd laat zien waar ze goed in is

Het zonnige modellenleventje bevalt Romee Strijd (26) wel. Helemaal klaar was ze met het koude klimaat in Nederland, waar pas recent de zon weer is opgedoken. Dan ga je als jong model toch gewoon lekker naar modestad LA. Een stad waar in ieder geval genoeg warmte is, zodat je later dan weer even vooruit kan in Nederland. De beroemde blondine, die onder contract staat bij IMG models, weet wel hoe ze zichzelf en haar moet verzorgen en geniet zichtbaar van de opgenomen vitamine D. Toch heeft ze voor de mooiste foto van haar tripje een eigenaardige locatie uitgekozen. Midden op straat bleek het zonnetje toch het lekkerst te schijnen. Dat het verkeer even op Romee moest wachten, lijkt haar weinig te deren!

Nederland is te klein voor Romee Strijd

Het gaat hier niet zomaar om een model. Romee Strijd is internationaal in trek en lijkt het, zelfs na de geboorte van haar eerste kind, niet rustig aan te willen doen. Van haar reizen deelt ze gelukkig genoeg op haar socials, zodat we altijd de plaatjes nog hebben om van te genieten. Ondertussen lijkt bij de blondine de vermoeidheid nog niet in te slaan. Ze is vast blij dat ook zij weer helemaal los mag na de coronapandemie en is helemaal klaar met braaf binnen zitten. Gelukkig blijft ze aan haar Nederlandse familie denken en komt ze regelmatig terug. Ook voor haar vriend natuurlijk, die onlangs een wel heel erg speciale vraag aan Romee stelde in het koude Zwitserland.

Lees ook: Romee Strijd toont verbazingwekkende look op nieuwe foto

Romee bereidt zich voor op hele speciale fotosessie

Onlangs werd bekend dat Romee, jammer genoeg voor alle single mannen in Nederland, het huwelijksbootje instapt met haar verloofde Laurens van Leeuwen. Laurens is in Zwitserland officieel op zijn knieën gegaan en bracht Romee daarmee vast tot grote hoogten. Ze zei meteen ja en heeft vanaf dat moment nergens anders meer aan kunnen denken. Romee kan in LA alvast goed aan haar bruine tintje werken voor de grote dag. Na haar trip in LA is ze weer even terug bij vriend Laurens om de bruiloft te bespreken en daarna laat ze weten alweer door te moeten. Moederziel alleen gaat het model dan weer voor een modeshow naar Parijs. Hopelijk kleed ze zich dan wat warmer aan dan in LA.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!