Foto: Robin Holzken laat zich van afstandje bespieden in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Holzken is een van de mooiste modellen van dit land, en ze laat zich blijkbaar zeer graag bespieden in bad. 

De mooie brunette weet precies hoe ze haar volgers een beetje blij moet krijgen. Daar zet ze maar al te graag haar mooie foto’s voor in. En hoe laat Robin die foto’s nemen? Inderdaad, dat doet ze een beetje stiekem. Zo gaat ze zonder kleding in bad zitten en laat ze van een afstandje een foto maken. De hoek van de foto doet gelijk vermoeden alsof iemand die stiekem gemaakt heeft. Maar Robin is wel erg tevreden met het resultaat, want ze zet hem meteen online. De mooie brunette heeft met deze plaatjes weer een ontzettend goede indruk gemaakt. Je kan eigenlijk alleen maar genieten van de foto’s van Robin Holzken.

Zou Bram Krikke de foto’s stiekem gemaakt hebben?

Er zijn maar weinig mensen die bij Robin Holzken de badkamer in mogen komen, maar Bram Krikke is daar er één van. Aangezien hij het vriendje is van Robin, is het voor hem makkelijk om af en toe wat meer wilde foto’s van het model te maken. Daar zet Robin haar vriendje dan ook graag voor in. En het resultaat spreekt eigenlijk een beetje voor zichzelf. De mooie foto’s die Robin vanuit haar bad heeft weten te maken, zien er natuurlijk wel erg goed uit. Met haar mooie plaatjes weet Robin als geen ander de aandacht van haar fans te trekken en ook ontzettend goed vast te houden. Met haar mooie plaatjes is Robin weer in staat om al haar fans te verrassen dit weekend.

Elke fotograaf is dol op werken met Robin Holzken

De leuke brunette is natuurlijk een enorm talent als het gaat om het maken van ontzettend goede foto’s. Dat heb je na het zien van deze plaatjes misschien wel door. Daarom is het voor fotografen ook ontzettend fijn om met haar te werken. De mooie dame is niet alleen erg sterk op de foto, maar schijnt ook een genot te zijn om mee te werken. Met haar fijne houding en goede gevoel voor humor, straalt ze op elke shoot. Natuurlijk moet je ook wel een beetje een gevoel voor humor hebben als je date met Bram Krikke. Anders houd je dat niet lang vol. Maar Robin en Bram lijken wat dat betreft ook op dezelfde golflengte te zitten.

Robin houdt enorm veel van de natuur

De mooie brunette vindt het heerlijk om in haar vrije tijd lekker rond te lopen in de natuur. Daar wordt ze heel erg rustig van. Ze neemt dan Bram Krikke mee en samen doen ze dan een rondje wandelen over het strand bij Scheveningen, of door het bos. En dat vinden ze beide erg fijn om te kunnen doen. Aangezien ze allebei een redelijk druk en vol leven hebben, is het ook fijn om in hun vrije tijd een beetje te kunnen ontspannen. En al die mooie momenten worden natuurlijk ook weer teruggekoppeld aan haar volgers met allemaal mooie foto’s. Zo is Robin dan ook wel weer.

Als je geen genoeg kan krijgen van Robin Holzken, moet je naar Instagram

Op Instagram heeft Robin Holzken nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan. Dat is absoluut de place to be als je meer van de mooie brunette wil zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.