Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Sylvana IJsselmuiden verwent volgers met pikant kiekje

De 28-jarige presentatrice Sylvana IJsselmuiden krijgt het ontzettend warm als ze voor de camera wil poseren. Daarom besloot de blondine haar shirt uit te doen. In onderstaande foto zie je wat voor heerlijk kiekje eruit is gerold! Het is nét een snoepje dat je wil uitpakken en opeten. Sylvana weet ontzettend goed hoe ze haar volgers verwennen. En daarbij zijn haar grote troeven een enorm belangrijke factor! Ze is dan ook helemaal niet terughoudend in het feit om deze in te zetten. Buiten dat heeft Sylvana een super leuk gezicht om naar te kijken, ook hieronder op de foto staat ze weer héél verleidelijk op. Het grote onschuld straalt ervan af, en dat is sterk punt van de blondine. Haar 350.000 volgers op Instagram zijn in ieder geval ontzettend blij met de kiekjes van de presentatrice!

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Sylvana bij ViaPlay documentaire van Max Verstappen

Het is weer tijd voor een nieuwe documentaire van niemand minder dan Max Verstappen! Sylvana is natuurlijk bij de première uitgenodigd om als eerste een kijkje te nemen naar de nieuwe documentaire an enemy of a champion. De blondine laat tijdens het interview weten dat ze er ontzettend naar uitkijkt, en hoopt dat tijdens deze documentaire er verder wordt gegaan op de inhoud! Dus daarmee bedoelt ze dat de Formule 1 heel oppervlakkig  is voor de niet F1-fans om naar te kijken als er alleen auto’s achter elkaar rijden. Sylvana geeft aan dat er zoveel méér gebeurd tijdens de wedstrijd, en we zullen daar telkens weer een stukje meer van gaan zien. Dit werd in de Netflix serie drive to survive gedaan, en dat hoop ze nu weer! Uit dit interview kunnen wel degelijk concluderen dat Sylvana IJsselmuiden een grote F1-fans is en de nodige kennis heeft over de autosport!

Lees ook: Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De reden waarom Sylvana een groot F1-fan is!

Tijdens het interview bij de documentaire wordt de vraag gesteld; ‘Hoe ben je in de autosport gerold?’ Sylvana geeft het antwoord dat ze uit in groot gezin komt, waarvan 2 broers en haar vader zijn ook groot fan. Natuurlijk heeft ze ook nog een moeder en een zus. Maar thuis wordt op zondag altijd de race thuis opgezet op de buis, en gaandeweg ging steeds vaker meekijken dat eigenlijk heel automatisch verliep. Dit zorgde ervoor dat ze de sport steeds meer ging waarderen, en metertijd is ze ervan gaan houden. Dat vindt de knappe blondine ontzettend leuk dat ze dit kan delen met haar broers en vader. Sylvana geeft aan dat de Redbull-auto’s de afgelopen twee seizoenen ijzersterk waren. Dus ze heeft er nu al volle vertrouwen in dat Max Verstappen dit seizoen weer de wereldtitel meeneemt naar huis! Ondanks dat het seizoen pas nét is begonnen, heeft Sylvana haar verwachting van dit seizoen hoog ingezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...