Foto: Rianne Mejier deelt vreemd kiekje met haar broek op de knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer staat er bekend om dat ze bijzondere content online deelt. Vaak is dit grappig en gevat. Deze keer was het echter vooral vreemd. De dame deelde namelijk een foto met haar broek naar beneden gezakt, maar dan niet op een sexy manier. Helaas.

Blootte beentjes bij Rianne Meijer

Rianne Meijer deelt online veel foto’s en filmpjes van haar leven. Vaak vergroot ze situaties uit en zet ze er grappige teksten bij. Deze keer probeerde ze dat ook, maar het beeld van haar broek naar beneden, landt bij haar volgers een beetje raar. De dame is dus bezig met omkleden geeft ze zelf aan. Daarbij wilde ze van broek wisselen, maar ze wilde wel dezelfde schoenen aanhouden. Oplossing? Broek over de schoenen heen. Dat leek haar sneller dan schoenen uit en aan trekken. Maar niets bleek minder waar. Het duurde zelfs zo lang om haar broek over haar schoenen heen te krijgen, dat ze tijd had om er een foto van te maken, er een uitleg bij te schrijven én deze op Instagram te plaatsen.

Rianne Meijer maakt metamorfose mee

Rianne is wel aan de kledingwissels bekend aan het raken. Ze heeft onlangs namelijk een modeshow gelopen. Ze deelde online met haar volgers de beelden voor haar en make-up en de beelden erna. De dame kreeg krullen in haar haren en ook haar oogschaduw viel erg op. Ze moest de catwalk over in een beige pak. De stof lijkt erg op dat van een rekenpak. Dat de broek en de jas dezelfde kleur zijn helpt niet echt om dat beeld weg te krijgen. Maar wel leuk voor Rianne dat zij dé persoon mocht zijn die het meest stijlvolle regenpak van de show mocht presenteren. De influencer heeft wel iets met mode. Voordat zij haar 1,5 miljoen volgers bij elkaar spaarde, heeft ze twee verschillende mode opleidingen geprobeerd. Ook heeft ze nog even commerciële economie en communicatie gestudeerd, maar ze heeft geen van de opleidingen afgemaakt. Ze werd populair online en besloot dat fulltime te gaan doen.

Het prachtige modellenlichaam van Rianne Meijer

Ondanks dat ze geen model is, heeft Rianne wel een modellenlichaam. Dit werd duidelijk toen ze een samenwerking had met een lingerie merk. Ze heeft wel vaker samenwerkingen met kledingmerken, maar dit was toch net even anders. Ze plaatste foto’s van zichzelf in verschillende setjes. Naast dat haar lichaam goed naar voren kwam, was ook te zien dat ze goed om kon gaan met de camera. Haar poses zijn erg natuurlijk en ze weet zich goed te positioneren tegenover de voorwerpen om haar heen. Normaal posts ze minder van dit soort content. Rianne heeft dat helemaal niet nodig om volgers te verkrijgen, andere influencers vaak wel. Haar volgers reageren allemaal wel heel erg positief op haar foto’s in lingerie, wie weet is het genoeg aanmoediging voor meer. Helaas is de dame wel al bezet en zelfs getrouwd, inclusief een klushuis en hond. Maar dat weerhoudt mensen niet van kijken naar haar foto’s en filmpjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!