Foto: Puck Moonen zit in bad na intense fietstocht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen ontwijkt nattigheid tijdens een flinke fietstocht. Maar daarna lijkt ze toch weer de nattigheid op te zoeken…

Wielrenster Puck Moonen deelt via Instagram beelden van haar wielren-tocht. De blonde wielrenster laat op de foto zien dat ze nog maar net van een hevige plensbui is ontsnapt, want Puck wilt natuurlijk niet hartstikke nat worden. De blondine schrijft erbij; “Dodging some 🌧🌧🌧” Dus ze benadrukt zelf ook nog, dat ze geen zin heeft om nat te worden. Extra hard fietsen dus, om nog nèt droog thuis aan te komen!

Puck Moonen beloont zichzelf met een badje

Ondanks dat de wielrenster de nattigheid wilde ontwijken, zoekt ze toch de nattigheid op zodra ze thuiskomt. Puck laat zien hoe ze geniet van een badje, met de voetjes in het sop. Via een mooie foto zien we wat Puck nou eigenlijk bezighoudt, tijdens het badderen. Puck leest namelijk graag, tijdens het zitten in bad. Ze plaatst een foto van het boek dat ze leest, terwijl je haar benen in het bad ziet drijven. Is dit nou optimaal genieten voor de blondine? Na het wielrennen, lekker ontspannen in bad. Nattigheid ontwijken, en daarna tóch weer opzoeken? In ieder geval weten we wat Puck bezighoudt tijdens het badderen, en dat is lezen. Vrij zware kost, om precies te zijn: ‘Sapiens, A Brief History of Humankind’. 

Lees ook: Foto: Puck Moonen giechelt om ongepast lichaamsdeel op straat 

Puck Moonen deelt zweterige beelden na intense work-out

Onlangs deelde Puck Moonen wel heel hete beelden op Instagram. De blondine liet zien hoe zij eruit ziet na een hele intense work-out. Op de foto zie je dat Puck helemaal afgemat op de grond zit, met een gezicht dat boekdelen spreekt. De wielrenster weet op dit moment ècht even niet meer wat ze aan moet, je ziet de wanhoop in haar gezicht. Vermoedelijk heeft ze deze work-out gehad op de fiets, maar dan op een apparaat. Ze zit op de grond in een soort sportschool, maar Puck heeft toch cardio gedaan. Want ja, wat heb je aan krachttraining, als wielrenster. Bij Puck draait het vooral om uithoudingsvermogen. En zoals we op deze foto kunnen zien, was dit een hele leuke, maar ontzettend zware sessie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen deelt foto met vies gezicht

Onlangs deelde Puck Moonen via Instagram een foto van haar gezicht. Maar dit was niet zomaar een foto van haar gezicht, de blondine liet zien hoe zij er nou ècht uitzag, na zo’n dag wielrennen. Op de foto is te zien hoe het gezicht van de blondine helemaal onder de viezigheid zit, maar ondanks dat kan ze nog wel lachen. Ze is uitgeput, maar poseren voor de camera is ze nog altijd niet verleerd. En ondanks alle viezigheid op het gezicht van de wielrenster, ziet ze er nog steeds bloedmooi uit. En dat is erg knap, want de meeste mensen hebben eerst weer even een douche nodig, voordat ze zich weer kunnen vertonen in het openbaar, na zo’n zware sessie. Zoals Puck het noemt: “Happy post-race face”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.