Foto: Prachtige Anna Nooshin pronkt met strakke leren outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin verbluft iedereen in een prachtige rode leren outfit. De knappe Anna heeft een exclusieve shoot gedaan en het resultaat mag er zeker zijn.

Anna Nooshin op cover van magazine

Het is een goede week voor Anna Nooshin want de influencer mocht een prachtige fotoshoot doen voor het magazine van Masters EXPO. Anna verscheen eerder al tijdens een event dat helemaal draaide om haar. Zo schittert de influencer levensgroot op de cover van het nieuwste magazine. Het magazine van Masters EXPO wordt maar een paar keer per jaar uitgebracht dus het is een grote eer dat Anna Nooshin erop mag staan. Op de cover is Anna te zien in een soort blauw gewaad. Hiervoor poseert ze op een verhoging waardoor Anna ineens superlang lijkt. En dat terwijl ze maar 1.70 is in het ‘dagelijkse’ leven. In het magazine staat een uitgebreid interview met Anna over haar leven als topondernemer en bekende influencer. Zo bespreken ze ook Anna haar documentaire die eerder dit jaar verscheen. Hierin is ook de keerzijde van al haar succes te zien.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin in leren pakje

De succesvolle Anna Nooshin staat niet alleen op de cover van het magazine maar er is ook nog een uitgebreide fotoshoot in het magazine te zien. Tijdens de shoot is te zien dat Anna elke keer weer een andere outfit aan heeft. Zo zijn er dus allerlei verschillende poses en outfits, maar Anna ziet er overal tiptop uit. Misschien wel één van de opvallendste looks van de shoot is Anna in een rode leren outfit. Vaak ziet Anna Nooshin er een beetje schattig en heel vrouwelijk uit in een mooie jurk. Nu zijn ze voor een totaal andere look gegaan want Anna draagt een leren jasje die haar veel te groot is voor een stoer effect. Daarbij staat de knalrode kleur Anna ook heel goed. Voor een nog rauwer randje hebben ze Anna hele donkerzwarte make-up op gedaan. Zo zijn haar ogen helemaal zwart omcirkelt. Uiteraard kijkt Anna met een hele strakke blik in de camera. Op de tweede foto is te zien dat Anna helemaal in het donker zit en dat er enkel licht schijnt op haar ene oog.

Anna Nooshin draagt traditionele jurk

Waarschijnlijk is Anna Nooshin een beetje aan het experimenteren met nieuwe looks en outfits. Zo houdt de influencer een fotoshoot met zichzelf in een prachtige jurk. Het is een oranje kleurige jurk met allemaal mooie details. Zo loopt er een gouden strook aan de voorkant en zijn er allemaal blauwe geborduurde stukjes. Uiteraard heeft Anna zichzelf helemaal mooi opgemaakt en haar haren in een knotje vast geknoopt. Actrice Soundos el Ahmadi reageert dat Anna met deze look zo in de film Meskina had kunnen spelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...