Foto: Pip Pellens smelt weg in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens maakt een enorme indruk in haar nieuwe topje. Alleen lijkt ze wel weg te smelten in haar nieuwe kleding. 

De prachtige actrice, Pip Pellens, heeft weer een nieuw topje aangeschaft. En deze is absoluut een winnaar. Het is een van de mooiste topjes die Pip heeft gekocht tot dusver. Alleen schijnt het stofje een beetje door. Dat hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn. Pip zelf heeft er in ieder geval weinig moeite mee zo te zien. Ze deelt trots haar nieuwste kledingstuk met haar volgers, die ook erg tevreden zijn met de aankoop van de knappe blondine.

Lees ook: Pip Pellens heeft iets op haar gezicht zitten op zeer foto

Pip smelt weg in nieuwe topje

De knappe actrice geeft aan dat ze zelf helemaal aan het wegsmelten is. Dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Misschien had ze beter bovenkleding kunnen kopen die iets minder goed bedekt. ook ziet het stofje er zeer warm uit. Dat is natuurlijk niet handig met dit warme weer. Dan smelt je inderdaad net als Pip helemaal weg. Maar Pip neemt het voor lief. De kleding staat haar zo goed dat ze wel een klein beetje de warmte kan trotseren ervoor. In haar licht doorschijnende nieuwe bovenkleding ziet Pip er beter uit dan ooit tevoren.

De knappe actrice geeft veel om haar volgers

De foto van Pip is natuurlijk niet alleen maar bedoeld om haar nieuwe topje te laten zien, het geeft Pip ook nog eens de mogelijkheid haar volgers te vragen hoe het met hen gaat. Pip geeft veel om haar volgers en vraagt dan ook graag hoe hun week ervoor staat. Dat is natuurlijk wel erg lief van de knappe actrice. Dat hoeft ze natuurlijk helemaal niet te doen. Maar het wordt zeker gewaardeerd door haar volgers.
Pip straalt altijd op haar foto’s

Of ze nu een meer doorschijnend topje aan heeft of juist een topje dat wat conservatiever is, Pip lijkt altijd te stralen op haar foto’s. Dat merk je wel als je op haar Instagram pagina kijkt. Elke foto is sowieso voorzien van een lieve lach van Pip en overal lijkt ze het onwaarschijnlijk goed naar haar zin te hebben. Pip heeft nu eenmaal zo’n uitstraling. De knappe blondine heeft dan ook maar weinig slechte foto’s van zichzelf. Pip ziet er bijna altijd wel prachtig uit.

De typische Pip Pellens look

wat wel opvalt aan Pip Pellens is dat ze bijna altijd dezelfde look heeft. Ze draagt vaak spijkerbroeken met een licht topje, haar haren los en zet dan een lief lachje op. Het is de typische girl next door look. Die staat Pip overigens niet verkeerd, maar het valt wel op dat veel van haar foto’s dezelfde look hebben. Je kan Pip zo ook makkelijker herkennen. En voor fotografen is het wel fijn om snel te kunnen zien wat je aan iemand hebt. Die vinden de standaard look van Pip dus helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!