Foto: Pip Pellens danst zonder kleding over strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens ontdoet zich van ál haar kleren, waarna ze over het strand rent én rolt. Waar komt die zelfverzekerdheid ineens vandaan? 

Pip Pellens loopt op haar gemak over het strand. Op een gegeven moment heeft ze alleen geen kleding meer aan. Dit is niet iets wat je snel zou zien bij de actrice. Zou Pip Pellens meer rebels zijn geworden?

Pip Pellens laat veel van zichzelf zien

De knappe blondine deelt foto’s van zichzelf die we niet gewend zijn. Wie haar volgt op sociale media weet dat ze de foto’s buiten beschouwing laat. Voor wie altijd heeft gedroomd van zulke foto’s, dan is zijn geluksdag eindelijk aangebroken. Pip Pellens heeft namelijk een paar pareltjes van foto’s gedeeld. Er zit wel een addertje onder het gras, want de foto’s zijn gesponsord. Ze deelt deze foto’s dus niet voor niets. Voor haar volgers is dat minder erg, want de foto’s zijn om te genieten. De knappe actrice deelt deze foto’s voor een opvallende reclame. De foto’s draaien namelijk om een menstruatieslip. Pip vindt dat zó fijn dat ze het zelfs de uitvinding van de eeuw noemt. Belangrijker dan de smartphone? Echt? Het moet gezegd: ze staan haar in ieder geval prachtig!
Pip Pellens heeft haar blouse verleidelijk open

De actrice weet wel waar ze mee bezig is. Voor de reclame heeft ze een prachtshot opgenomen. Met haar blouse verleidelijk open bedekt ze weinig van zichzelf. Haar volgers zijn begrijpelijk door het dolle heen vanwege de foto. Tegelijkertijd leest ze ook een boek dat gaat over ‘waarom vrouwen minder werken dan mannen’. De actrice weet hoe ze reclame moet maken hoor! Voor vrouwen die bang zijn dat het eruit ziet als een luier, Pip Pellens bewijst zeker het tegendeel. Wanneer Pip Pellens het aan heeft ziet het er altijd goed uit.

Pip Pellens is het Melkmeisje

Voor de film Michiel de Ruyter maakte Pip Pellens het iconisch schilderij het Melkmeisje na. Het eindresultaat mag er zeker zijn. De twee dames lijken bijna identiek. De blondine heeft dezelfde kleren aangetrokken voor de foto. Voor de perfecte lichtinval moest Pip Pellens alleen wel iets anders gaan staan. Het is dus niet helemaal identiek, maar de lichtinval maakt het alleen maar mooier. Ook Pip zelf vindt de lichtinval om van te watertanden.
Waar gaat Pip Pellens wonen?

Pip Pellens weet zelf niet eens waar ze wilt wonen. Ze is nu in Amerika, maar heeft geen idee of ze daar wilt blijven. Als ze wel wilt blijven weet ze niet hoe lang ze daar wilt blijven. Het is voor haar ook allemaal onbekend, maar dat vindt ze juist het leuke eraan. “Een goede cliffhanger wie houdt daar niet van” zegt de knappe actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.