Video: Schaatsster Pien Hersman neemt je mee in haar kleedkamer vlak voor race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman heeft een video geplaatst, waarin je duidelijk al haar mooie kanten ziet. En ze doet dit vlak voor een belangrijke race. 

In de schaatswereld is Pien Hersman niet alleen een koningin op het ijs, maar ook een meesteres in het maken van onvergetelijke foto’s, bijvoorbeeld in haar kleedkamer. Met haar nieuwste video voor het WK heeft Pien haar schaatspakje strak aangetrokken. Alle ogen gaan haar kant op. Haar fans zijn helemaal onder de indruk van deze mooie beelden.  Zie de video hier!

De kleedkameravonturen van Pien Hersman

In haar recente video neemt Pien Hersman haar fans mee achter de schermen, recht de kleedkamer in vlak voor een belangrijke race. Als een ware gids voor schaatsglamour deelt ze niet alleen haar voorbereidingen, maar schittert ze ook in haar strakke schaatspakje. Het lijkt wel alsof elk aspect van Pien op dat moment perfect samenkomt. Pien Hersman weet ongetwijfeld hoe ze indruk moet maken. Haar strakke schaatspakje doet wonderen om haar vormen op de juiste plekken te accentueren. Het is bijna alsof het pakje speciaal voor haar is ontworpen door de modegoden. Fans kunnen niet anders dan bewonderend staren naar de schaatskoningin in haar prikkelende outfit.

Het geheime wapen van Pien Hersman: haar glimlach

Wat maakt Pien Hersman zo onweerstaanbaar? Het is niet alleen haar schaatsvaardigheid, maar ook die bijzondere glimlach. In de video zet ze deze troef in, waardoor kijkers nog meer geïntrigeerd raken. Het lijkt bijna alsof ze een geheime boodschap deelt met degenen die het geluk hebben haar kleedkamer binnen te gluren. Aan het einde van de video staat Pien op, en daar krijgen fans nog een extra traktatie: een goed zicht op haar prachtige benen. Het is alsof de schaatsster niet alleen haar sportieve talent, maar ook haar esthetische kwaliteiten benut om haar fans te betoveren. Pien Hersman bewijst dat schaatsen niet alleen draait om snelheid, maar ook een beetje een mooie sport moet zijn om naar te kijken. En met Pien op het ijs, is dat het natuurlijk zeker.

Pien Hersman wordt beter in maken van mooie video’s

De video van Pien Hersman is niet de eerste keer dat ze haar online kunsten vertoont. Ze lijkt een ware meesteres te zijn geworden in het delen van perfecte plaatjes die niet alleen bewondering opwekken voor haar schaatsvaardigheden, maar ook voor haar vermogen om de juiste snaar te raken bij haar fans. Haar lach, haar diepe ogen, en haar perfecte vormen verdienen alle lof. Wat maakt Pien Hersman zo geliefd? Het antwoord ligt in het feit dat ze niet alleen een onbetwiste schaatskoningin is, maar ook een kunstenaar op andere gebieden. Met een dosis humor, charme en een vleugje ondeugendheid weet ze haar fans steeds weer te betoveren. Pien Hersman is niet slechts een sportster; ze is het totale pakket waar fans geen genoeg van kunnen krijgen. Dat merk je wel aan de comments onder elke foto of video van Pien. Haar fans zijn echt helemaal weg van haar en kunnen geen genoeg krijgen van al die mooie beelden die Pien maakt.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Pien? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de schaatsster namelijk nog veel meer mooie plaatjes neergezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.